Yazarı değiştirmeliler.İki seçenekleri var, ya doktor tekrardan değişecek ya da final yapacaklar.
Tek sıkıntı yazarla kalsa iyi ama baştan aşağı sıkıntı. Karakterler, kamera çekimleri, müzikler. Dizi bambaşka bir şeye evrilmeden yapımcının el atması lazım. Yazar kadrosu acilen değişmesi ve senaryoya canlılık katacak yeni yol arkadaşları gelmesi lazım. Bütçeden çok kısıyor gibi geldiler bana.Yazarı değiştirmeliler.
Doğru. Kamera, müzik falan da sıkıntı ama iyi bir hikâye o sıkıntıları kapatabilir. Chris dandiğinin bir bok yapamayacağı belliydi gerçi. Ula en sevdiğim dizi ne hâle geldi.Tek sıkıntı yazarla kalsa iyi ama baştan aşağı sıkıntı. Karakterler, kamera çekimleri, müzikler. Dizi bambaşka bir şeye evrilmeden yapımcının el atması lazım. Yazar kadrosu acilen değişmesi ve senaryoya canlılık katacak yeni yol arkadaşları gelmesi lazım. Bütçeden çok kısıyor gibi geldiler bana.
Bu diziyi abartmıyorum boş zamanlarımda, izlediğim bölümlerini tekrar tekrar izlerdim. Doctor Who, 50.yıl dönemine özel bölüm için az heyecanlanmamıştım zamanında. CNBC-E de izlemek de ayrı bir keyifti herkesle aynı anda izleme keyfi. Ama şimdi bakıyorum da üzücü gerçektenDoğru. Kamera, müzik falan da sıkıntı ama iyi bir hikâye o sıkıntıları kapatabilir. Chris dandiğinin bir bok yapamayacağı belliydi gerçi. Ula en sevdiğim dizi ne hâle geldi.
Capaldi favori doktorum. Gerçekten müthiş bir oyuncu. Zirveye çıkardı resmen karakteri de. Smith'i de epey severdim ama Capaldi de karar kıldım en iyi olarak. Bana bu kadın onların yaptığı gibi karizma konuşmalar yapamayacak gibi geliyor bir de.Bu diziyi abartmıyorum boş zamanlarımda, izlediğim bölümlerini tekrar tekrar izlerdim. Doctor Who, 50.yıl dönemine özel bölüm için az heyecanlanmamıştım zamanında. CNBC-E de izlemek de ayrı bir keyifti herkesle aynı anda izleme keyfi. Ama şimdi bakıyorum da üzücü gerçekten. Başlarda ne yalan söyleyim peter capaldi'yi hiç sevememiştim. Ama efsane bir oyunculuk ve güzel bir senaryo ile zirveye taşıdı adam. Favorim 9x11 Heaven Sent. Gelmiş geçmiş en iyi ve heyecanlandığım bölüm diyebilirim. Senaryo spectular diyebileceğim enfes bir kaliteyle ele alınmış ve işlenmişti.
Aynen, kadın düşmanı olarak lanse edilmek istenmem ama bir kadının doktor rolünü oynaması gerçekten çok zor. Doktorun kendine has bir duruşu vardı, tüm insanlığı korumak gibi bir misyon edinmiş birinin kadınca tavırları istenmeyen bir durum. Zaten bunu da biliyor yapımcı ve senaristler. Jodie'nin hal ve hareketlerinde bunun esintilerini görebiliyoruz (Klasik doktor sözleri ve hareketleri yaparak gösteriyor ama bir kadının vücudunda. kastettiğim bu). Ama eksik olan bir şeyler var. Doktor yeri geldiğinde sinirlenebilen ve hırçınlaşan bir karakter ama bir kadın karakterin doğası gereği bunu yapabileceğine hiç ihtimal veremiyorum açıkcası. Şimdi sorulması gerekilen soru şu, kadının doğasını uymayan bir repliği canlandırması için verirsen ortaya ne çıkar ? Bunun cevabını görüyoruz şu an doktor who da. Umarım yanılan ben olurum.Capaldi favori doktorum. Gerçekten müthiş bir oyuncu. Zirveye çıkardı resmen karakteri de. Smith'i de epey severdim ama Capaldi de karar kıldım en iyi olarak. Bana bu kadın onların yaptığı gibi karizma konuşmalar yapamayacak gibi geliyor bir de.