Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

• Evet, beğendim.

Kullanılan: 3 75.0%
  • Hayır, beğenmedim.

Kullanılan: 1 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Yeni sezon fena başlamadı. Bölümde bir muhabbet var. Spoiler içinde yazayım.

Bölümün başından sonuna kadar her 9. Kelimeyi alıp bir paragraf oluştursak ve anlamlı bir şey ortaya çıkarsa bu bölüm 10/10'dur. Bir ara bakacağım buna. Gerçi internette çoktan bakmışlardır.

Edit: Biraz baktım da kendi kurallarına dedikleri anda bile uymamışlar sanırım, peh.

Yeni sezon fena başlamadı. Bölümde bir muhabbet var. Spoiler içinde yazayım.

Bölümün başından sonuna kadar her 9. Kelimeyi alıp bir paragraf oluştursak ve anlamlı bir şey ortaya çıkarsa bu bölüm 10/10'dur. Bir ara bakacağım buna. Gerçi internette çoktan bakmışlardır.

Edit: Biraz baktım da kendi kurallarına dedikleri anda bile uymamışlar sanırım, peh.
2x2
Bu bölüm de güzeldi. Özellikle izleyiciyi dâhil etme kısmı. İlk sezona göre daha izlenebilir sezon başlangıcı oldu. Bu Doktor'un her bölüm gözünden bir damla yaş akmasını da bir yere bağlarlar umarım. Her bölüm olan kadın da harbinger mı yoksa başka bir şey mi bu sezon finalinde göreceğiz anladığım kadarıyla. 24 Mayıs'ta 7. Bölüm var, kızı da 25'e götürmeye çalışıyor. Kadın da 24'ünde bitiyor dedi ama hâliyle de bitmiyor. O bölüm bu muhabbeti bitirip kadına geçerler gibi. İlk sezondaki kız da gelir herhâlde. Öncesinde de gelir bir ara.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık