Kurtlar Vadisi için dediklerini hayretle okudum. Dizinin konusu çok iyi, onu geçtim oyuncuların çoğu devlet tiyatrosu kökenli kişiler.Yaşı küçükler pek hatırlamaz ama Bizimkiler, Süper Baba, Kaynanalar, Kuruntu ailesi, Uzaylı Zekiye, Sıdıka v.b. gibilerini hâlâ unutmam.
En son izlediğim Türk dizileri Avrupa Yakası, Geniş Aile ve Yalan Dünya. En son izlediğim sert çocuk dizisi de Deli Yürek![]()
Mesela, Kurtlar Vadisini hiç izlemedim. Çevrem bakarken maruz kaldığım oldu. Bana saçma sapan geliyordu. Zaten oyunculuklarda komediydi, sokaktan toplanan tipler ile dizi yapmışlar. Başkası adına utanmak için izlenir.
Yabancı dizilerdeki mafya, suç dizilerini izliyorum. Ama yani adamlar yapıyor.![]()
Ben de insanlara hayret ediyorum. Bana göre konusu da uyduruk, herhalde facebook'daki dayılarının paylaşımlarından esinlenilerek yapılmış. Komedi ya, illuminatı, gizli güçler falan...O zamanlar Facebook var mıydı bilmiyorum da, gördüklerim kadarıyla dizi bunlardan hallice gibiydi.Kurtlar Vadisi için dediklerini hayretle okudum. Dizinin konusu çok iyi, onu geçtim oyuncuların çoğu devlet tiyatrosu kökenli kişiler.
O ekipte bir Necati Şaşmaz'ın oyunculuğu eleştirilir, o da normal. Adamın oyunculuk deneyimi yok.
Senin dediğin o gizli güç mevzusu milletin diziden soğuduğu kısımlarda başlıyor. O da Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca ve Osman Sınav gibilerin diziyi bırakmasından itibaren, yani 55. bölüme denk geliyor. Ondan sonra fantastik şeyler olmaya başlıyor. Dediğin o Feto olayları falan da yine bundan sonra başlıyor. Zaten tiyatro kökenli o oyuncular bu tarikat etkisi diziye girecek diye diziyi bırakıyor.Ben de insanlara hayret ediyorum. Bana göre konusu da uyduruk, herhalde facebook'daki dayılarının paylaşımlarından esinlenilerek yapılmış. Komedi ya, illuminatı, gizli güçler falan...O zamanlar Facebook var mıydı bilmiyorum da, gördüklerim kadarıyla dizi bunlardan hallice gibiydi.
Tamam, illuminati, gizli güçler, dünyayı yöneten aileler var da, bu anlatım hiç olmuş mu?
Akp iktidar olur olmaz bu dizi başladı. Şeyh çocuğu, tarikatçı birinin baş rolde olduğu bu dizi çıkıyor. Aklıma hep fetö projesi olması da geliyor. Fetö'nün en güçlü olduğu zamanlarda iyice coştuydu. Ergenekon, Balyoz davası göndermeleri bile yapılmış.
Herkesin kendi zevki, izleyenlere bir şey diyemem. En yakınlarımda izliyordu.