3 saat mi ? Valla bakamam 3 saat dizisi izlesem biter .D
3 saat mi ? Valla bakamam 3 saat dizisi izlesem biter .D
İkinci sezonu birinciden daha güzel, üçüncü sezon bozuyor, dördü izleme bile.True Dedektif neymiş ya soluksuz izledim. İnş inş diğer sezonları da güzeldir. Oyunculuklardan tutunda açılış müziğine kadar efsane efsane … En son böyle Endevour vardı onda bayılmıştım.
İkinci sezonu birinciden daha güzel, üçüncü sezon bozuyor, dördü izleme bile.
@Mihawk çok sever Ray Velcoro'yu.
True Dedektif neymiş ya soluksuz izledim. İnş inş diğer sezonları da güzeldir. Oyunculuklardan tutunda açılış müziğine kadar efsane efsane … En son böyle Endevour vardı onda bayılmıştım.
Genelde ilk sezonu en çok beğenilen diye biliyorum.İkinci sezonu birinciden daha güzel, üçüncü sezon bozuyor, dördü izleme bile.
Rust Cohle ve aforizmaları nedeniyle öyle, sezonu da o taşıyor zaten. İkinci sezon bana göre daha gerçekçi ve komplike bir senaryoya sahip.Genelde ilk sezonu en çok beğenilen diye biliyorum.
İkinci sezonu da çok övmüşler bakacağım.İkinci sezonu birinciden daha güzel, üçüncü sezon bozuyor, dördü izleme bile.
İlk ve ikinci baya iyi diyorlar.Genelde ilk sezonu en çok beğenilen diye biliyorum.
4. sezon çok mu kötü gerçi bağımsız sezonlar izlemem muhtemelen.2. sezon en gerçekçi olanı. 3. sezonu da izle. 4. sezonu izleme.
Dördüncüyü ben sara sara izledim, neden sonuç ilişkisi olmayan ve tamamen woke derdine çekilmiş bir sezon.İkinci sezonu da çok övmüşler bakacağım.
İlk ve ikinci baya iyi diyorlar.
4. sezon çok mu kötü gerçi bağımsız sezonlar izlemem muhtemelen.