İkincisini de izlemeniz gerekiyor. Dizi ile film serisi de bağlantılı.Çok övülen İt e başlayacağım. Filmlerinin ilkini izlemiştim, ikincisi izlemem lazım mı ? Dizi ile filmlerin bağlantısı var mı?
İkincisini de izlemeniz gerekiyor. Dizi ile film serisi de bağlantılı.Çok övülen İt e başlayacağım. Filmlerinin ilkini izlemiştim, ikincisi izlemem lazım mı ? Dizi ile filmlerin bağlantısı var mı?

Yok ya, ana karakterde adamı gıcık ediyor. Soru soruyorlar, cevap vermiyor. Mıymıy, mızmız bir şeyBu görüşü okuyunca diziyi izleyesim geldi açıkçası, zevk meselesi.![]()
Gerçi, sorunlu olanlar genelde böyle oluyor.Doğru söze ne denirThe Mentalist’i izleyin, çok iyi sarıyor.![]()
Fargo'nun ilk sezonu favorim. Lorne MalvoFargo izliyorum.Dizi de hikaye gerçektir diyor ne kadarı gerçektir acaba.

İzledim dün ama nedense pek beğenmedim. İlk filmi daha güzeldi de neyse dizisine de başlıyım .İkincisini de izlemeniz gerekiyor. Dizi ile film serisi de bağlantılı.
Bende de 2-1-3 diye gidiyoru. Diğer sezonları izlemedim. Belki onlarda güzeldir.Fargo'nun ilk sezonu favorim. Lorne Malvo![]()
Bir de 1990 yılında çekilen 3 saatlik filmi var. Kimisi de bunu beğeniyor, hikaye anlatımı daha iyi, oyunculuklar kötü.İzledim dün ama nedense pek beğenmedim. İlk filmi daha güzeldi de neyse dizisine de başlıyım .
Bende de 2-1-3 diye gidiyoru. Diğer sezonları izlemedim. Belki onlarda güzeldir.