Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Dijitale farklı işler çıkıyor ya. TV'yi kast ettim.

Formülize etmelerini de geçtim yani çok olmamışlık akıyor her yerinden. Oyuncular bile sallamıyor gibi. İyi oyunculuk da beklenmediği gibi hep aynı isimler oynuyoe her projede.

Eskiden her dönem birkaç sağlam iş olurdu. Şimdi olacağı varsa da dijitalde oluyor.

Mahsun J'nin ilk sezonunu izledim ama Röportaj Adam tadı alamadım tam olarak.
Dijitalde farklı işler çıksa da, artık dijitaldeki işler de birbirine benzemeye başladı. Kolay para tatlı geliyor diye düşünmeye başladım artık.

Mahsun J'nin senaryosunu başkası yazdığı için olabilir.

Dijitalde farklı işler çıksa da, artık dijitaldeki işler de birbirine benzemeye başladı. Kolay para tatlı geliyor diye düşünmeye başladım artık.

Mahsun J'nin senaryosunu başkası yazdığı için olabilir.
Senaryosunu başkası yazıyor biliyorum ama tam beklediğim vuruculukta değil. Gibi ve Ayak İşleri'ni daha çok seviyorum misal.

Dijitalde bence takibe değer şeyler çıkıyor; çok iyi olmasalar da en azından üzerine emek harcanmış, insanın aklıyla alay edilmediğini hissediyorsun.

Prens'i izledim mesela 10 bölüm kadar. Çok böyle gülmesem de gayet eğlenceli iş mesela çerezlik akar. Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri'si de aynı hesap.

Senaryosunu başkası yazıyor biliyorum ama tam beklediğim vuruculukta değil. Gibi ve Ayak İşleri'ni daha çok seviyorum misal.

Dijitalde bence takibe değer şeyler çıkıyor; çok iyi olmasalar da en azından üzerine emek harcanmış, insanın aklıyla alay edilmediğini hissediyorsun.

Prens'i izledim mesela 10 bölüm kadar. Çok böyle gülmesem de gayet eğlenceli iş mesela çerezlik akar. Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri'si de aynı hesap.
Prens güzeldi, en azından farklı bir şey denendiğini görebiliyoruz. Erşan Kuneri'nin ilk sezonu güzeldi, ama ikinci sezonu o kadar tutmadım ben. Belki Cem Yılmaz'dan beklentim büyük olduğundandır, bilemiyorum. Yabancı diziler işimi görüyor şimdilik. Her biri birbirinden farklı ve güzel işler güncel takip ettiklerim.

Güncelde TV'de neler yayınlanıyor diye bir baktım da durum çok vahim. Eskiden TV'ye yapılan yerli dizilerde bir ruh olurdu. Behzat Ç, Ezel, İşler Güçler, Avrupa Yakası. Daha eskilerden Bizimkiler, Sıdıka. Sev sevme, Yaprak Dökümü tarzı şeylerde bile bir ışıltı olurdu seni çekecek.

Güncelde mainstream işlere bakınca da ya ergen gütme amaçlı çıkan mafyamsı (ama tam mafya da değil böyle garip bir şey) keko, hırt racon 31 kafası işler ya da AKP'nin ecdad 31 propaganda dizileri. Kuruluş Orhan çıkmış şimdi de. O da diğer ikisiyle aynı kafa. (Osman ve Ertuğrul) Yani Muhteşem Yüzyıl vardı eskiden şu an bile gideri var açar izlersin, son sezonu Game of Thrones gibi.

Yani bunların bir ruhu yok; belli başlı formüllerden karma yapıp izle diye önüne koyuyorlar. Yapan adamların da projeye inanmadıkları çok belli oluyor kıçlarının kenarıyla oynuyor oyuncular bile. Cidden çok kötü ağa nasıl izliyorlar bunları.
Malzeme de bitti xd. Orhan'dan sonra belki I. Murad'ı çekerler. Propaganda işleri olduğu için Yıldırım-Timur kapışmasını hiç ellemezler.

Kanuni, Fatih Sultan Mehmet, IV. Murad, II. Abdülhamid dönemleri çekildi. Geriye bir Yavuz Sultan Selim kalıyor, bunu kesin çekerler. :)

Prens güzeldi, en azından farklı bir şey denendiğini görebiliyoruz. Erşan Kuneri'nin ilk sezonu güzeldi, ama ikinci sezonu o kadar tutmadım ben. Belki Cem Yılmaz'dan beklentim büyük olduğundandır, bilemiyorum. Yabancı diziler işimi görüyor şimdilik. Her biri birbirinden farklı ve güzel işler güncel takip ettiklerim.
Erşan Kuneri ikinci sezonu ben de tutmadım o kadar. Ama çerezlik aktı. İki bölüm var beğendiğim sadece.

Cem Yılmaz'ı ben uzun süredir beklentim minimumda, projede yapmaya çalıştığı şeyi anlamaya çalışarak takip ediyorum. Karakomikler, Ayzek'e devam filmi (Karakomikteki bir karakter Erşan Kuneri vesaire. Yani elbette Cem Yılmaz ismi geçince insan katıla katıla gülmek istiyor ama uzun zamandır o kafada üretmiyor. Son Netflix'e çıkardığı gösterisi prime Cem babadan çok uzaktı mesela ama çerezlik aktı. Esprileri satamadı bence o kadar, taklitleri de geriye gitmiş. Ama ben hâlâ severek takip ediyorum işlerini. Ayzek İle Bir Gece ve Karakomikler'i sevmiştim mesela. Keza bazı Erşan bölümleri.

Malzeme de bitti xd. Orhan'dan sonra belki I. Murad'ı çekerler. Propaganda işleri olduğu için Yıldırım-Timur kapışmasını hiç ellemezler.

Kanuni, Fatih Sultan Mehmet, IV. Murad, II. Abdülhamid dönemleri çekildi. Geriye bir Yavuz Sultan Selim kalıyor, bunu kesin çekerler. :)
Kanuni'yi çekenler propagandacı tayfa değil ama. Muhteşem Yüzyıl iyi dizidir. Çok filler var ama özellikle son sezon bayağı yardırıyorlar. Oyunculuklar da üst düzey. Erhan Afyoncu dizi tarih danışmanıydı tek kusuru o. :)

IV. Murad dönemi de keza çok iyi işlendi bence Kösem'de.

Payitaht falan komedi. Süpermen Abdülhamid.

Fatih çok kötü uyarlama.

Kanuni'yi çekenler propagandacı tayfa değil ama. Muhteşem Yüzyıl iyi dizidir. Çok filler var ama özellikle son sezon bayağı yardırıyorlar. Oyunculuklar da üst düzey. Erhan Afyoncu dizi tarih danışmanıydı tek kusuru o. :)

IV. Murad dönemi de keza çok iyi işlendi bence Kösem'de.

Payitaht falan komedi. Süpermen Abdülhamid.

Fatih çok kötü uyarlama.
Süleyman'ın rüya sahnesi efsaneydi, başarılı.

Dijitale farklı işler çıkıyor ya. TV'yi kast ettim.

Formülize etmelerini de geçtim yani çok olmamışlık akıyor her yerinden. Oyuncular bile sallamıyor gibi. İyi oyunculuk da beklenmediği gibi hep aynı isimler oynuyor her projede.

Eskiden her dönem birkaç sağlam iş olurdu. Şimdi olacağı varsa da dijitalde oluyor.

Mahsun J'nin ilk sezonunu izledim ama Röportaj Adam tadı alamadım tam olarak.
Aşiret paket ve şiveli diziler bitiriyor beni, bazen Karadeniz, Ege ve Trakya şiveli versiyonları oluyor. Zaten, mafya ve sert çocuk dizileri ayrı komedi. Seviye yerlerde, en sonra geniş aile ile bitirdim tv'de dizi olayını.

2010'dan sonra iş iyice propagandaya, paraya, siyasi, dinci ve ayrılıkçı içeriklere döndü.

Tüm Osmanlı dizileri de buna dahil. Cumhuriyet dönemi dizisi yok. Osmanlı dizileri çarpıtarak sunuluyor. Eski Türkler hep bildiği arap tipli ve kılıklı, Manisa'daki 1800 yılından Türklere baksalar biraz da...

10-15 yıldır yarım bıraktığım Dexter dizisini bitirdim. Uyuz oldum...

Sumoukaa'nın dediği gibi ilk sezon ve 8. sezon izlemek yeterli gibi, 7. sezonda izlenilebilir. Aslında, dizi 7. sezon ile beraber bitirilebilirmiş gibin.

Uyuz olduğum ve seyir zevkimin içine eden de Deb/Debra denilen karakter. Her bölüm onun bunalımlarını ve cinsel hayatını izlemek zorunda kalmak. Dexter, babası, anası ve karısını bu kadar düşünmemiştir. Gerçek hayatta bu kadar da kardeş takıntısı yoktur. Gerçekçi değil...

Dexter mi, Debra'nın hayatını mı izliyoruz belli değildi.

Sonuç olarak abartılacak bir dizi değil. İzlerken açıklar gördüm. Dexter gibi birinin yapmaması gereken hatalar.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık