Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Konusu orijinalmiş, daha önce hiç düşünülmemişti. Kesin tutar. :)

temmuz ayında sete çıkacak olan dizinin kısaca konusu şöyle; doğduğu toprakların ona biçtiği kadere meydan okuyarak başarılı bir cerrah olan serhat, sevdiği kadın melek’le ailesinden gizlice evlenir. ancak kısa süre sonra, urfa’ya dönmek zorunda kalır ve yöredeki iki köklü aile arasındaki kan davası nedeniyle yıldız’la da imam nikahı kıymaya zorlanır.

bir cerrahken ağaya dönüşen serhat’ın yalnızca gücü değil, aşkı da büyük bir sınavdan geçecektir. melek’in konağa gelişiyle birlikte serhat, iki kadının ailesi ve geçmişlerinden gelen sırlarla yüzleşmek zorunda kalır. çünkü bu konakta hiç kimse masum değildir. herkesin sakladığı bir geçmişi, gömdüğü bir sırrı vardır...

Alien:Earth 2 bölüm geldi. Gayet güzel hızlı başlıyor dizi. Xenomorph'u baya güçlü yapmışlar. Dizayn olarak ta sadık kalmışlar.
Diğer gösterilen yaratıklar da iyi.

7 kötü evet, 8 ve 9 ben beğenmiştim. En azından güzel topladı dizi sonunu.
Bence daha iyi toplayabilirmiş, biraz oldu bittiye geldi Blenheim Vale olayı. Fred de beni epey hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Joan ile Strange de oldukça "strange" bence. Niye böyle bir şey yazılmış çok anlamadım. Strange'in Morse'a sana güvenemeyeceğim gibisinden bir sözü var. Oysa arka planda Morse, her şeye rağmen Strange'i de koruyor. Hayat bazen böyledir maalesef.

Bence daha iyi toplayabilirmiş, biraz oldu bittiye geldi Blenheim Vale olayı. Fred de beni epey hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Joan ile Strange de oldukça "strange" bence. Niye böyle bir şey yazılmış çok anlamadım. Strange'in Morse'a sana güvenemeyeceğim gibisinden bir sözü var. Oysa arka planda Morse, her şeye rağmen Strange'i de koruyor. Hayat bazen böyledir maalesef.
Joan olayına ben de halen anlam verebilmiş değilim. Senaristler mutlu sonlardan nefret ediyor bence, yoksa başka açıklama bulamadım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık