İkinci sezonun dördüncü bölümünde bırakmışım.nerede bıraktın ? 2. sezonun ilk 4-5 bölümüdür muhtemelen . .
İkinci sezonun dördüncü bölümünde bırakmışım.nerede bıraktın ? 2. sezonun ilk 4-5 bölümüdür muhtemelen . .
herkesin en çok sıkıldığı yer o bölümler ama sezon içerisinde topluyor . bence en iyi sezonu 3 sezon. 4. sezon bence 3’ün gerisinde ama dizinin en iyi birkaç bölümü de yine 4. sezonda .İkinci sezonun dördüncü bölümünde bırakmışım.
Maalesef beni kaybetti, zaten ilerleyen kısımlarda ne olduğunu okudum, pek sevmediğim bir şekilde ilerleyip bitmiş. Isabet olmuş yani bırakmam.herkesin en çok sıkıldığı yer o bölümler ama sezon içerisinde topluyor . bence en iyi sezonu 3 sezon. 4. sezon bence 3’ün gerisinde ama dizinin en iyi birkaç bölümü de yine 4. sezonda .
ne okuduğunu bilmiyorum ama şunun aksi bir şey okuduysan diye söyleyeyim dizide yaşanan her şey gerçekMaalesef beni kaybetti, zaten ilerleyen kısımlarda ne olduğunu okudum, pek sevmediğim bir şekilde ilerleyip bitmiş. Isabet olmuş yani bırakmam.
Haven mı?Şu bi kasabada geçen garip olaylar vardı adamın birinin hissi yoktu o dizinin adı neydi, sarışın bir kızla gemide yaşayan bir eleman da vardı.
Hmm galiba oydu teşekkürler.Haven mı?
Zamanında listeye atıp henüz izlemediğim bir dizi. Bununla birlikte Motherfatherson dizisini de eklemiştim. Ona da bir bak istersen.zerozerozero baya sağlam dizi yapmışlar. bir tık ağır ilerliyor ama oldukça gerçekçi. uyuşturucu temalı dizi sevenler mutlaka göz atmalı.