ben son sezonunda bırakıp beğenmemiştim şimdi ise bayıldımonu çok önceden izlemiştim 1 sezon. beğenmemiştim :/

ben son sezonunda bırakıp beğenmemiştim şimdi ise bayıldımonu çok önceden izlemiştim 1 sezon. beğenmemiştim :/
mesajı güncellemiştim sen yazarken dediğim gibi izleyeli 10 sene olmuş ben de beğenmedim diye hatırlıyorum ama acaba yeni sezonu beklerken mi bıraktım emin de değilim bayağı olmuşben son sezonunda bırakıp beğenmemiştim şimdi ise bayıldım![]()
güven banamesajı güncellemiştim sen yazarken dediğim gibi izleyeli 10 sene olmuş ben de beğenmedim diye hatırlıyorum ama acaba yeni sezonu beklerken mi bıraktım emin de değilim bayağı olmuş
Aktörü filmlerinden bilirim iyi oyuncuydu diziyi de duymuştum ama izlemedim.@kekomancer @Millennium Wizard öyle boş boş dolanırken bir polisiye olsa da izlesem diyordum sonra aklıma bu bizim eski yeşilçamda da geçene komiser columbu geldi dedim hiç izlemedim bugüne kadar açtım neyse 1 bölüm izledim 1.5 saaat falan.
Tek kelimeyle müthişti
Şu birinci bölümdeki kaliteyi her bölümde göremem muhtemelen ama baya bi izleyeceğim dizi çıktı.
Uzunmuş bölümler. Ben de izlemedim diziyi, polisiye işlere Mentalist denen zilletten sonra baya mesafeliyim@kekomancer @Millennium Wizard öyle boş boş dolanırken bir polisiye olsa da izlesem diyordum sonra aklıma bu bizim eski yeşilçamda da geçene komiser columbu geldi dedim hiç izlemedim bugüne kadar açtım neyse 1 bölüm izledim 1.5 saaat falan.
Tek kelimeyle müthişti
Şu birinci bölümdeki kaliteyi her bölümde göremem muhtemelen ama baya bi izleyeceğim dizi çıktı.