Bana göre berbat. Doğru düzgün tek bir cevap bırakmadan bitti gitti.sonu berbat değil.
seyir zevki sürükleyicilik karakter derinliği olarak bb den iyi
Kendi kişisel zevkindir bir şey diyemem.
Bana göre berbat. Doğru düzgün tek bir cevap bırakmadan bitti gitti.sonu berbat değil.
seyir zevki sürükleyicilik karakter derinliği olarak bb den iyi
3. izleyiştiLost’u taze izlemişsin herhalde geçer etkisi birkaç haftaya.
6 sezonluk diziyi sırf son arc vereceği cevaplar için izlediysen kötü izleyicisin benceBana göre berbat. Doğru düzgün tek bir cevap bırakmadan bitti gitti.
Kendi kişisel zevkindir bir şey diyemem.
Zaman muhabbetleri falan ilgi çekiciydi ama dizi eziyet gibi. Gizemden yürüyor tüm sezon sonra sana bir şey vermiyor. Çok bayıcıydı o yönden.3. izleyişti
5 sezon çekselerdi o zaman da ona göre değerlendirseydim. Adamlar altı sezon çekip iyi bitiremedikleri için kötü yapımcı/yönetmen vs. olmuyor da ben bütün diziyi birlikte değerlendirdiğim için mi kötü oluyorum?6 sezonluk diziyi sırf son arc vereceği cevaplar için izlediysen kötü izleyicisin bence
diziyi sadece gizem dizisi olarak izlediğin için bütün diziyi kaçırmışsınGizemden yürüyor tüm sezon sonra sana bir şey vermiyor.
Yok, bir şey kaçırmadım. Üç kere izlemem de gerekmedi.diziyi sadece gizem dizisi olarak izlediğin için bütün diziyi kaçırmışsın
İzledim, o da kendini yedi. Kaynak materyal de var üstelik. Aynı sıkıntıyı Halo da yaşadı, iptal edildi.Foundation izlenir mi ?
Yazıda da bahsettim. Lost kötü bir dizi değil, potansiyelinin tamamını kullanamamış bir dizi. Karakterler, işleyiş vs gayet iyi. Dizideki bu potansiyel kullanmama mevzusunu sadece bazı başrol oyunculara bakarak dahi görebilirsin. Mesela Matthew Fox'u Lost'tan sonra kaç tane büyük yapımda gördün? Josh Holloway? Terry O'Quinn? Jorge Garcia? Elbette bunda oyuncuların da yaptıkları önemli. Mesela Travis Fimmel'i Vikings'ten önce kimse bilmezdi, ama adam şimdi o diziden daha büyük yapımlarda oynuyor. Lost'taki oyuncuların çoğu o dizideki zirveye bir daha çıkamadı ne yazık ki.dizinin finali bence çok kötü değil . 6. sezon tempo kaybetti desen katılırım ama bence ilk 5 sezon 10/10. better call saul’un son sezon bence daha kötüydü. cevaplanmamış sorular kısmında ise beni o kadar rahatsız etmedi açıkçası . lost’u çok sevmemin bir sebebi de karakterler . benjamin linus, locke, sawyer, desmond falan baya iyi karakterler..