Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Sonlara doğru dizi düşüyor, en azılı fan bile kabul eder bunu. Dizi kendi agirliginin altında ezildi ne yazık ki. Dizi bittiğinde halen onlarca soru cevapsız kalmışsa, senaryoyu kotaramamışlar demektir.
sonlara doğru kötüleşiyor ama game of thrones son sezon mu desen lost mu desen got 3-5 kat daha kötü derdim. lost’ta hikaye sacmalamadı ama çok allanıp budaklandı. zaten sonlara doğru yaklaşınca kotaramayacaklarını hissetmeyen izleyici kötü izleyicidir.

soruların cevaplanması bir kenara bu dizinin fantastik gizem unsurunu tamamen elimine ettiğinde bile taş gibi bir draması var. sırf bu zaten bence onu çoğu diziden iyi yapmaya yetiyor.

ha bir de şöyle bir şey de var lost 2010’larda çekilmiş olsaydı o lost çok bozdu muhabbetleri asla olmazdı. adamlar episodik dizilerden başka bir şey olmadığı dönemde sezonluk 20 bölümü bölümlük olay olmadan filler’siz 4-5 sezon cekmisler. inanılmaz.

Organizasyon bizim işimizin devamı gelebilirdi aslında yapmamaları kötü oldu. Buna bakmadım. Geçenlerde yeşil deniz için abonelik almıştım onun yeni sezonu gelirse anca tekrar abone olup bakarım belki
O da Selçuk Aydemir'in işiydi sanırım. Tabii'de olunca asıl izleyiciye ulaşmıyor. Youtube'de de tamamı yok ve popüler Youtube Kanallarına falan da reklam için gidilmiyor. Genel Tabii izleyicisine de pek uymadığından ve oyuncular da kaşesi ucuz oyuncular olmadığından devamı gelmemiştir. Yoksa yeni dizi yapacaklarına devamını getirebilirlerdi. Gassal öyle olur gibi. 2. sezon gelmez. Bölümleri toplu yüklemişler ama neredeyse hiç duyulmamış. Daha önce tabii'den dizi izledim diye benim karşıma çıktı muhtemelen

Son düzenleme:
sonlara doğru kötüleşiyor ama game of thrones son sezon mu desen lost mu desen got 3-5 kat daha kötü derdim. lost’ta hikaye sacmalamadı ama çok allanıp budaklandı. zaten sonlara doğru yaklaşınca kotaramayacaklarını hissetmeyen izleyici kötü izleyicidir.

soruların cevaplanması bir kenara bu dizinin fantastik gizem unsurunu tamamen elimine ettiğinde bile taş gibi bir draması var. sırf bu zaten bence onu çoğu diziden iyi yapmaya yetiyor.

ha bir de şöyle bir şey de var lost 2010’larda çekilmiş olsaydı o lost çok bozdu muhabbetleri asla olmazdı. adamlar episodik dizilerden başka bir şey olmadığı dönemde sezonluk 20 bölümü bölümlük olay olmadan filler’siz 4-5 sezon cekmisler. inanılmaz.
Game of Thrones facia zaten, kıyas dahi kabul etmez.

Lost bozdu denmesine rağmen iyi bir diziydi, açsam şimdi yine sıkılmadan izlerim. Seyir zevki yüksek ve dönemine göre denenmemiş bir kurgusu vardı, altından da kalktılar. Bu kadar çok karakteri tek çatıda toplayıp, hepsine eşit ekran süresi ayırmak ve hepsinin seyirciyle bağ kurmasını sağlamak kolay iş değil.

Game of Thrones facia zaten, kıyas dahi kabul etmez.

Lost bozdu denmesine rağmen iyi bir diziydi, açsam şimdi yine sıkılmadan izlerim. Seyir zevki yüksek ve dönemine göre denenmemiş bir kurgusu vardı, altından da kalktılar. Bu kadar çok karakteri tek çatıda toplayıp, hepsine eşit ekran süresi ayırmak ve hepsinin seyirciyle bağ kurmasını sağlamak kolay iş değil.
3. yü izliyorum hala izletiyor kendini.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık