favori dizisi patriot. izle kendin karar ver.Genel olarak o adam ne diyorsa tam tersini yapmak daha kârlı bir iş.
favori dizisi patriot. izle kendin karar ver.Genel olarak o adam ne diyorsa tam tersini yapmak daha kârlı bir iş.
Maalesef.öldügünü bilmiyordum. büyük bir bb hayranıydı
Patriot izleyenin, Perpetual Grace LTD de izlemesi gerekir.favori dizisi patriot. izle kendin karar ver.
perpetual grace daha iyi yarıda kalmış hali bile gelmiş geçmiş en iyi dizilerdenPatriot izleyenin, Perpetual Grace LTD de izlemesi gerekir.
Onun için Limited adıyla birkaç ek bölüm çekilecekti, çekildi mi bilmiyorum.perpetual grace daha iyi yarıda kalmış hali bile gelmiş geçmiş en iyi dizilerden
War of Cybetron çok ciddi ve karanlık bir hikaye sunuyor. Animasyon stili de aynı şekilde. Ayrıca Elita ile Optimus'un arasındaki muhabbetler olsun, Optimus'un ideali olsun, Bee'nin savaşa olan bakış açısı gibi önemli hikayeler ve konuları görüyorsun. Otobotların ve Decepticonların aslında ne kadar insani olduklarını ve net bir çizgide ayıran tarafın olmadığını da aynı şekilde tanık olacaksın. Optimus ve Megatron karakterlerin kişiliklerine de derin bir şekilde ele alıyor. Prime ise buna yakındır ama karanlık bir evren sunmuyor. War of Cybetron izledikten sonra gerçekten sana farklı gelebilir Prime evreni. Ama bana kalırsa izlenmesi gereken bir seri.O zaman bundan mı başlayayım dizi işine ?
Şu ara pek dizi izleyemiyorum. Aktif olarak Slow Horses, The Penguin, Tulsa King, Bosch ve Bates Motel izliyorum, vakit kalmıyor.@Smoker the resort izledin mi
dün gece bitirdim de epey enteresan bir diziymiş.Şu ara pek dizi izleyemiyorum. Aktif olarak Slow Horses, The Penguin, Tulsa King, Bosch ve Bates Motel izliyorum, vakit kalmıyor.
Dediğin diziyi biliyorum. Sam Esmael'i pek sevmediğimden hiç bakmıyorum onun işlerine.