Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Normalde The Long Dark gibi biraz daha uzun soluklu yavaş oyunlarda arkada türkçe dublaj açıp izlemek için indirmiştim. Ama dün sadece oturup 10 bölüm fln izledim sanırım. O kadar sarıyor ki sürekli izleyesim geliyor.
:D Şu sıralar oynadığım tek oyun Long Dark , izlediğim dizi de House.Türkçe dublaj izlemeyi severim bende. Yalnız House'ı seslendiren çok düz , duygusuz biraz.Bir bölümde bayağı dümdüz laf sokuyormuş ama dublajda normal sohbet ediyormuş gibi olmuş. Ama dublaj rahatlık gerçekten.

:D Şu sıralar oynadığım tek oyun Long Dark , izlediğim dizi de House.Türkçe dublaj izlemeyi severim bende. Yalnız House'ı seslendiren çok düz , duygusuz biraz.Bir bölümde bayağı dümdüz laf sokuyormuş ama dublajda normal sohbet ediyormuş gibi olmuş. Ama dublaj rahatlık gerçekten.
O farklılığı pek görmedim ama bi ara seslendirmede ufak değişiklikler oldu onu fark ettim bi.8 sezonluk dizi zaten tahmini 1-2 aya biter. Aynı şekilde grey’s anatomy için de denemiştim geçen sene ama onda romantik ilişkiler artık yeter dedirtmişti saldım onu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık