Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

TWD Dead City'i izleyen varsa bir soru sormak istiyorum, izlemeyi yakın bir zamanda düşünmediğimden sorarak öğreneyim dedim.

TWD'in son veya ondan bir önceki sezonunda Negan'ın bir kadınla evlenmiş olduğu ve yakın zamanda da çocuğunun doğacağı gösterilmişti. Şimdi oyuncu kadrosuna baktığımda Annie Smith'in olmadığını görüyorum. Garibime gitti bu durum, bir de Annie'yi daha çok görmek isterdim o yüzden meraklandım biraz. Bu kadın öldü mü ya da Negan'dan falan mı ayrıldı acaba, bir bilgi verildi mi bu konuyla ilgili?

iki dizi izledim son dönemde. silo ve platonic.

silo iyi başladı ama devamı baydı biraz.
platonic'i ise beğendim. sefil haldeki insanları izlemek iyi geldi, güldüm. seth rogen beğendiğim bir oyuncu değildir ama iyi yazılmış bir dizi. o bile çok fazla sırıtmadı dizide.

The Bear'ın 2.sezonu da harika olmuş. Özel efekt ve farklı ortamlar yaratmaktan kısarak büyük oyuncuları konuk etmişler. Bob Odenkirk bile vardı bu sezon. 3.sezonla final yapıp bitirebilirler bence çok uzatıp suyunu çıkarmadan. Gerçek Michelin yıldızlı restoranlar da böyle midir merak uyandırıyor.

The Bear'in 2. Sezonunu bitirip boşlukta kalmışken Good Omens'in yeni sezonu geldiğini öğrendim mükemmel oldu. Şu sıralar kaliteli diziler ve animeler yağıyor üstümüze

Blue tv den Doğu ve Prens i izlemiştim, tam çerezlik denecek şeyler çok eğlenceliydi, Doğu bazen sıksa da bazı bölümler iyiydi özellikle babası ve annesi arasında olanlar.

Prens zaten got parodisi her bölüm bol bol gülmüştüm yeni sezonu gelir umarım.

Bunları izleyeli baya oluyor, telefondan dizi izlemek çok sinir bozucu.

Acans da fena değil.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık