Nip/Tuck'taki eleman değil miydi o? O ayrı bir karaktersizdi. En yakın arkadaşının karısını hamile bırakan birinden pek de bir hayır beklememek lazım. Bir ara o diziyi de aradan çıkartacağım.Matt McNamara'yı görmemişsin daha.
Nip/Tuck'taki eleman değil miydi o? O ayrı bir karaktersizdi. En yakın arkadaşının karısını hamile bırakan birinden pek de bir hayır beklememek lazım. Bir ara o diziyi de aradan çıkartacağım.Matt McNamara'yı görmemişsin daha.
Ben o kadar dizi izledim, öyle karaktersizini görmedim. Ona en çok yaklaşabileni The Shrink Next Door'daki Ike karakteridir.Nip/Tuck'taki eleman değil miydi o? O ayrı bir karaktersizdi. En yakın arkadaşının karısını hamile bırakan birinden pek de bir hayır beklememek lazım. Bir ara o diziyi de aradan çıkartacağım.
O kadar kötü müydü? 2 sezon sonra bırakmıştım, o kadar karaktersiz olduğunu düşünmemiştim ama belki ilerleyen sezonlarda kötüleşiyordur.Ben o kadar dizi izledim, öyle karaktersizini görmedim. Ona en çok yaklaşabileni The Shrink Next Door'daki Ike karakteridir.
Son sezonlara doğru iyice cozutuyor. Karaktersizlikte çığır açıyor resmen. Bir insan yaptığı bir şeyden pişman olduktan sonra nasıl daha da kötüsünü yapabilir, bunun canlı örneği. Babasının ona söylediği şu laf, karakteri yeterince tanımlıyor; "It's amazing how you keep finding new and creative ways to screw up your life."O kadar kötü müydü? 2 sezon sonra bırakmıştım, o kadar karaktersiz olduğunu düşünmemiştim ama belki ilerleyen sezonlarda kötüleşiyordur.
O diziyi izlerken o kadar depresif hissetmiştim ki bitirdikten sonra depresyonda olmadığımı fark etmiştim.Six Feet Under 4.sezondayım şu an, 3.sezon aşırı bunalttı beni bu yüzden yavaştan alacağım. Kalbim kaldırmıyor.
Lâkin; ölüm tasvirleri, oyunculuklar ve gerçekçilik açısından harika bir dizi. HBO'nun prime dönemi şaheserlerinden.
Harun'suz harbiden çok eksik kalıyorAmirim her zamanki gibi ateş ediyor.
~~
+ Ben sadece bekliyorum... hah...
- Neyi?
+ Belâmı...