Luther vardı Idris Elba'nın oynadığı.Polisiye-suç-aksiyon türü, fazla uzun sezonları olmayan bol bol gizem barındıran dizi önerilerinizi bekliyorum...
Luther vardı Idris Elba'nın oynadığı.Polisiye-suç-aksiyon türü, fazla uzun sezonları olmayan bol bol gizem barındıran dizi önerilerinizi bekliyorum...
Deneme üyeliği yapmamaları çok saçma olmuş ya ne içerik var ona bile bakılmıyorDisney+ 3 yılın ardından nihayet Türkiye'ye geldi.
Haberiniz olsun 26 Haziran'a kadar 12 aylık üyeliğe 8 aylık ücret öde kampanyası var.
İçerisi baya iyi direkt 1 yıllık üyelik yaptım.
İlgimi çektiğinden değil de meraktan bakayım dedim ne var acaba diye hiçbir yerde bulamadım. Yani ben buna üye olacak olsam niye ne olduğunu görmeden para vereyim ki? Bu işin de boku gerçekten çıkmaya başladı çok fazla servis çıktı piyasaya arada bir tvde yalandan oyalanmak için netflix yeter geri kalan her şey için korsan akar.Deneme üyeliği yapmamaları çok saçma olmuş ya ne içerik var ona bile bakılmıyor
İnternete yazınca kataloğu paylaşan siteler var.Deneme üyeliği yapmamaları çok saçma olmuş ya ne içerik var ona bile bakılmıyor
DA:2 ye benzettim şehir yapılarını. Güzel olur izlenir...Dragon Age animasyon dizisi geliyor. İsmi Dragon Age: Absolution (Beraat/Affolunma ??) Tevinter şehrinde geçecek. Aralık ayında Netflix'te.‘Dragon Age: Absolution’ Animated Series Confirmed At Netflix; Sets Premiere Date
Netflix has confirmed animated series Dragon Age: Absolution based on the Bioware video game.deadline.com
Her yerde aynı içerik olmayabiliyor. Ücretlendirme güzel de sırf alt yazıyı düşününce midem bulanıyor. Saçma sapan çeviriler görmek istemiyorumİnternete yazınca kataloğu paylaşan siteler var.
Disney Plus: Every show and movie you can watch right now
Here's the list of Disney Plus movies and TV shows that are available for streaming, including its exclusive series and films.www.androidauthority.com
Şirketler deneme sürümünü kullanıcılar tarafından istismar edildiği için kaldırdı, neredeyse hiçbir şirket deneme sunmuyor artık.
Kardeş ketçap mayonez de olsun muHer yerde aynı içerik olmayabiliyor. Ücretlendirme güzel de sırf alt yazıyı düşününce midem bulanıyor. Saçma sapan çeviriler görmek istemiyorum