Başla bence güzeldir.Sadece ilk sezonunu izlemiştim. Devam edecektim ama unuttum. Daha sonra tamamen her şeyi unuttum. Belki bir ara baştan başlarım.
Başla bence güzeldir.Sadece ilk sezonunu izlemiştim. Devam edecektim ama unuttum. Daha sonra tamamen her şeyi unuttum. Belki bir ara baştan başlarım.
AnlıyorumÇöp dizi. Tartışmaya kapalı.
The Stranger.
Manhunt Unabomber veya Bodyguard merak unsuru ihtiyacını giderebilecek diziler.
The Queen's Gambit izledim onu yazmayı unutmuşum. Öneriler için teşekkürler. Aslında salt aksiyon içeren şeyleri sevmem. Bu yüzden Çizgi roman uyarlamalarını pek izlemiyorum. Tabi bir şekilde konusu ilgimi çekerse ayrı mesele ya da merak unsuru gizem unsuru bolca var deniyorsa izlerim. Ne izleyeyim diye araştırırken Peaky Blinders çokça karşıma çıktı birinci bölüme baktım pek akmadı ilerde denerim belki tekrar. Diğer önerilerinizi deneyeceğim tekrar teşekkürlerEğer aksiyon,drama,dövüş,suç,savaş tarzı şeyleri seviyorsan ilk önerim sana Marvel's The Punisher veya Peaky Blinders'tır.Marvel's The Punisher biraz daha kısa ve Peaky Blinders'a göre daha sürükleyici hikayesinden dolayı.Eğer ki Satranç seviyorsan veya biliyorsan The Queen's Gambit öneririm 7 bölüm çok kısa ve satranç severler için güzel bir dizi.
Geçenlerde carnivale’a başladım 7-8 bölüm izledim ama devamı gelmedi . Hiçbir albenisi yoktu
Bu spin offlar remake’ler falan artık gına geldi. Uyarlamanın da suyu cıktı. Ne zaman bir dizi film görsem bir şeyden uyarlama. Orijinallik kalmadı resmen.
Bıçakları bileme zamanı gelmiş.
Penny dreadfulVar mı super natural gibisi o ruhu veren dizi türü farketmez bulamadım şu ana kadar
Başlamayı düşünüyordumPenny dreadful