Çarşambanın gelişi, perşembeden bellidir diye boşuna dememişler. İkinci sezonun ortasında anladım bu diziden bir yol olmayacağını. İlk sezon çok güzel başlamıştı halbuki.Imdb’de 3-4. Sezonlarda ki bölüm puanlarını gördüm 9’lar 9.7 ler havada uçuşuyor . Dizi baya iyi ivme alıyordur diye 2. sezon sabrettim ve pişman oldum . İyi ki devam etmemişsin .
4.sezonuda mi beğenmedin dostum . Dediğin gibi 2 ve 3. sezon baya durağındi ama son sezon baya iyi geldi bana.Hatta 4x6 bölümü enfesdi Elliyot'un oyunculuğu diyalogları müthişti bana göre.Imdb’de 3-4. Sezonlarda ki bölüm puanlarını gördüm 9’lar 9.7 ler havada uçuşuyor . Dizi baya iyi ivme alıyordur diye 2. sezon sabrettim ve pişman oldum . İyi ki devam etmemişsin .
Şuan 4x6’da kaldım daha izlemedim ama şu saatten sonra cidden dizinin beni yakalaması imkansız . Dizinin ezici bir kısmını beğenmemişim sonları çok çok iyi de olsa hayal kırıklığı oldu. Ama 3. Sezonun durağan olduğunu yazan görmek güzel eyvallah4.sezonuda mi beğenmedin dostum . Dediğin gibi 2 ve 3. sezon baya durağındi ama son sezon baya iyi geldi bana.Hatta 4x6 bölümü enfesdi Elliyot'un oyunculuğu diyalogları müthişti bana göre.
Tmm 4x6 izle sonra konuşuruz tekrarŞuan 4x6’da kaldım daha izlemedim ama şu saatten sonra cidden dizinin beni yakalaması imkansız . Dizinin ezici bir kısmını beğenmemişim sonları çok çok iyi de olsa hayal kırıklığı oldu. Ama 3. Sezonun durağan olduğunu yazan görmek güzel eyvallah
Veranın olduğu bölümü kastediyorsun sanırım. Suan o psikoloğu kaçırdı . Onun geri dönmesine de sinir oldum final sezonun da ilk sezon defteri kapanmış karakteri bir daha ortaya çıkarmak bence kötü bir hamle. Ben hoslanmadım.Tmm 4x6 izle sonra konuşuruz tekrar
Hiç mi önerebilecek yok yahu?Mad Men ve Boardwalk Empire'ı çok sevdim. Acaba onlar gibi bir dizi önerebilir misiniz?
The Leftovers'tan sonra izleyeyim.
Brotherhood, The Shield, Hell on Wheels, The Deuce.Hiç mi önerebilecek yok yahu?
Bitti mi? Nasıl buldun?Horace and Pete birinci bölümü izledim dün. 10 bölümlük bir dizi. Louis Ck yazmış, yönetmiş ve oynamış. Başrolü de en sevdiğim aktör Steve Buscemi ile paylaşıyor. Ben beğendim, öneririm.