Harry Potter’ı.Dizisi mi çıkıyor yav ilk defa görüyorum.Neyi anlatacak ki?
Harry Potter’ı.Dizisi mi çıkıyor yav ilk defa görüyorum.Neyi anlatacak ki?
Ne anlatılacak ki ? Okulun kuruluşu falan olacaksa amenna ama filmler zamanı meh...
Harry Potter'ın daha neyini anlatacak olum?Harry Potter’ı.
Sadece düşünülüyormuş sanırım herhangibir senaryo ya da anlaşma yok. Filmlerdeki gibi uyarlamazlar herhalde ya da harry potter evren’inin baska dönemlerini falan da anlatabilir. Suyunu çıkaracaklar illa :SHarry Potter'ın daha neyini anlatacak olum?
Dizisi mi çıkıyor yav ilk defa görüyorum.Neyi anlatacak ki?
Şu an yapımın çok erken bir aşamasındalar.Ne anlatılacak ki ? Okulun kuruluşu falan olacaksa amenna ama filmler zamanı meh...
Şöyle bir durum varmış.
HBO yalanladı. Böyle bişey yok ortada, planımızda yok.
Az önce ilk bölümünü bitirdim İzlemeyi nedense hep ertelediğim bir diziydi. Henüz kadın karaktere biraz uzağım ama ısınacak gibiyim ileriki bölümlerde.Monster'ı bitirdim. Üzerine çok yorum yapmaya gerek yok, kalitesini kanıtlamış bir eser. Yalnız Urasawa mangalarına o kadar aşina olmuşum ki, normalde şok olmam gereken çoğu yer bana normal geldi. Son olarak Baki baki. Kusha kusha. Bari bari. Gokun!
Yeni başladığım dizi de, hakkındaki olumlu yorumlardan ötürü sitede birkaç kişiye önerdiğim Happy Valley oldu. İlk bölümden güzel bir sıra dışı bir girişe sahip. İngiliz polisiyesi olduğu kalitesinden ve ortamlardan belli. Bitirince daha detaylı bir şeyler yazarım. @Onagh buna da bak bir ara, seversin.
Ona ben de çok ısınmadım, ilk bölümden bağ kurabildiğim bir karakter olmadı henüz. Patron biraz iyi gibi. Grantchester'ın yıldızı da kötü adam rolünde, görünce gözlerin açılmıştır.Az önce ilk bölümünü bitirdim İzlemeyi nedense hep ertelediğim bir diziydi. Henüz kadın karaktere biraz uzağım ama ısınacak gibiyim ileriki bölümlerde.