Kullanmıyorum maalesef.Netflix?
Kullanmıyorum maalesef.Netflix?
La Casa Da Papel'in türkce dublajini bolum bolum indirebilecegim bir yer var mi?(Torrent disinda)
Böyle bir şey düşünüyorsan, OZ'u anladığını hiç sanmıyorum.Tobias fişini çekecek umarım o pisliğin. Öteki kendi kendini bitiriyor zaten.
Patriot 3 bölüm attım ama biraz kafam karıştı yav :S Senin hafıza iyidir sana sorayım mıBöyle bir şey düşünüyorsan, OZ'u anladığını hiç sanmıyorum.
Sor.Patriot 3 bölüm attım ama biraz kafam karıştı yav :S Senin hafıza iyidir sana sorayım mı
John şimdi çantayı nasıl yanlış kişiye verdi? Şu polis kadın ülkedeki cinayet için neden Amerika’ya git gel yaptı ve şu fizikçi denen adam ve kapalı kadın ne ayak birde ?
Boşa izlemiş gibi hissettim şuan Teşekkürler . Ama tarzını sevdim dizinin fargo tadı alıyorum biraz.John çantayı yanlış kişiye vermedi, doğru adama verdi. Ancak sonradan plan değişince, çantayı geri almaya çalıştı.
Agathe cinayet soruşturmasında sadece John'a ulaşamadı, o da o anda Lüksemburg'da değildi, bu yüzden Amerika'ya gitti.
Kapalı kadın da İsrail karşıtı adayın ajanı olarak parayı almaya geliyor.
Böyle bir şey düşünüyorsan, OZ'u anladığını hiç sanmıyorum.
Neyi anlayamamışım Tobias'a işkence ediyordu bunu yazdığımda, Adebisi de uyuşturucu krizindeydi. Görmem gereken ne?