Niye hatırlattın be ;(
AGA BEEEEEEEEEEEEEE
Niye hatırlattın be ;(
AGA BEEEEEEEEEEEEEE
Gelmiş geçmiş en muazzam çerezlik dizi olabilecekken sakız gibi uzattıkları için azalarak biten bir dizi oldu bu. Beşinci sezonunu bitirmeden bıraktım en ufak bir pişmanlığım yok. Final yapsalardı beş sezonda, diziyi baştan sonra sürekli izlerdim benim için sonu olmayan bir macera olurdu. Beş sezonluk diziye on beş sezon çekmek nedir anasını satayım.Niye hatırlattın be ;(
Fanların bütüncül ısrarı. Keşke 5 de bitirselerdi. Şimdi başlayacak olana 5 sezon izle bitir derim.Gelmiş geçmiş en muazzam çerezlik dizi olabilecekken sakız gibi uzattıkları için azalarak biten bir dizi oldu bu. Beşinci sezonunu bitirmeden bıraktım en ufak bir pişmanlığım yok. Final yapsalardı beş sezonda, diziyi baştan sonra sürekli izlerdim benim için sonu olmayan bir macera olurdu. Beş sezonluk diziye on beş sezon çekmek nedir anasını satayım.
You güzel bir çerezlik dizi. Sürekli olarak merak unsurunu diri tutuyor fakat mantık hatası birkaç tane var, özellikle kimisi göz yuvarlamana sebep olacak cinsten.Grantchester'ı bitirdim. Endeavour sevenlerin hoşuna gidecek türden bir dizi. Aynı kanal yapıyor zaten, güzel olaylar var içinde. Dönem polisiyesi sevenlere tavsiye ederim.
Grantchester'ı bitirmenin ardından başladığım dizi You oldu. Bu diziyi nedense kimse kendisi bulmamış, herkese bir arkadaşı önermiş. Bana da iş yerinden biri önermişti. Dizide Joe isimli bir elemanın, Beck isimli bir kıza olan saplantısını falan anlatıyor. Pilot bölüm iyiydi, devamı için merak uyandırdı. Ancak ilk bölümde canımı epey sıkan mantık hataları da yok değildi. Adam her gün kızın evinin önünde saatlerce duruyor, evi izliyor ve kimse adamın farkına varmıyor mesela. Evin önünde durma işini de gizli kapaklı değil, sokağın ortasında durarak yapıyor. Neyse, umarım ileride böyle şeyler görmem.
İşleyişe etki etmiyorsa göz ardı edebilirim.You güzel bir çerezlik dizi. Sürekli olarak merak unsurunu diri tutuyor fakat mantık hatası birkaç tane var, özellikle kimisi göz yuvarlamana sebep olacak cinsten.
Geçen bittiğini görünce youtubedan finalini kesit kesit izleyeyim dedim ve iyi ki de 7. sezonda bırakmışım. Aslında 6 ve 7'i epey sabrederek izledim fakat izlenecek gibi değildi.
AGA BEEEEEEEEEEEEEE
Mantık hataları genellikle verdiğin örnektekine benziyor aslında. Plot Armor diyebileceğin türden.İşleyişe etki etmiyorsa göz ardı edebilirim.
Sineye çekilebilir o zaman, sorun yok.Mantık hataları genellikle verdiğin örnektekine benziyor aslında. Plot Armor diyebileceğin türden.