Senin dediğin sadece tahmin fakat benim dediğim ise en yüksek ihtimal.Andrea da yaşıyor, onu ne yapacağız?
Senin dediğin sadece tahmin fakat benim dediğim ise en yüksek ihtimal.Andrea da yaşıyor, onu ne yapacağız?
Teşekkürler.Madem her şey ona göre ilerliyor, Andrea neden yaşamıyor? Judith neden halen yaşıyor?
Rica etsem bundan sonra spoiler içeren şeyleri, sadece kendi konularında konuşur musun?Bir şey değil.
O spoileri ben sana daha önceden vermiştimRica etsem bundan sonra spoiler içeren şeyleri, sadece kendi konularında konuşur musun?
İlla alakasız yerde konuşacaksan da spoiler olduğunu belirtip bunun için icat edilen spoiler eklentisini kullanır mısın?
O spoileri ben sana daha önceden vermiştim![]()
Önemli değil. Teşekkürler anlayışın için.Elbette, dikkat edemedim kusura bakma. Bu bilginin bayağı eski olduğu için spoiler içine almadım. Uyardığın için teşekkür ederim.
Lan ne umudu bir kurşuna parçalandıJudith'i bilmiyordum. Diğerlerine çok takılmamıştım da bu dokundu. O çocuğunun yeni dünyanın umudu olmasını umuyordum. :/
Önemli değil. Teşekkürler anlayışın için.
Taam lan sus.Lan ne umudu bir kurşuna parçalandı![]()
Daha başlamadım. Zori sağ olsun okumuş kadar olmuştum zaten de bu aralar hızla bi okuma niyetim vardı. Vazgeçtim artık.Kaçıncı sayfadasın?
Burada September 26, 2007'den beri okuyanı pek bulamazsın. Çoğumuz diziyle haberdar olduk.Verdiğim spoilerin çıkış tarihi: September 26, 2007
Emin misin? Ben izlemiştim sanki.The Flash'ın yeni bölümü neden çıkmaaz ki?