Çakma Gravity Falls izlenimi aldığım için başlamadım.Stranger Things mi kaldı ya? İlk sezondan sonra izlemedim çok şükür.
Çakma Gravity Falls izlenimi aldığım için başlamadım.Stranger Things mi kaldı ya? İlk sezondan sonra izlemedim çok şükür.
Hiç bilmiyorum onu.Çakma Gravity Falls izlenimi aldığım için başlamadım.
2. sezonu iyidir onu izleyebilirsin. 3'ü izlemene gerek yok ama. Yapmak için yapmışlar sadece.Stranger Things mi kaldı ya? İlk sezondan sonra izlemedim çok şükür.
Yok ya. İzlemem ben onu. Aşağı yukarı belli. Ne vadedebildiğini ilk sezon gördüğümü düşünüyorum.2. sezonu iyidir onu izleyebilirsin. 3'ü izlemene gerek yok ama. Yapmak için yapmışlar sadece.
2012 yılının en iyi şeyi.Hiç bilmiyorum onu.
En iyisini yapmışsınYok ya. İzlemem ben onu. Aşağı yukarı belli. Ne vadedebildiğini ilk sezon gördüğümü düşünüyorum.
Doğrudur. :'(2012 yılının en iyi şeyi.
Onu bitirdikten sonra The Expanse'a başla.Battlestar Galactica izlerken siralama izleme olayini buradan ogrenip internetten bakmam iyi olmus. Artik yavas yavas son kisimlarina da geliyorum. Benim icin guzel seriydi uzun zaman arka arkaya izledigim nadir yapilardan biri oldu. Eger izlemeyenler varsa tavsiye ederim.