Bu arada The Mandalorian nın 2 sezonun fragmanı çıktı.
Ayrıntılar fena değil. O bakımdan beğendim.İlk bölüm için biraz yavaş giriş yaptı ama fena dizi olmayacak gibi görünüyor.
Konusu nedir acaba? Bir de tarihe bağlı kalınmış mı yoksa baya bir değişim söz konusu mu?Netflix'in yeni dizisi Barbaren'in ilk bölümünü izledim. Romalılar, Latince konuşuyor. Sadece bunun için bile izlenir.
Teutoburg Savaşı'nı anlatıyor. Büyük oranda gerçeğe bağlı kalmışlar. Kurgu kısımları da var ama.Konusu nedir acaba? Bir de tarihe bağlı kalınmış mı yoksa baya bir değişim söz konusu mu?
Latince sadece vatikan da konuşulmuyordu ? :/
Dizi 1. Sezonda aşırı başarılıydı, 2'ye de oldukça iyi başladı bakalım neler olacak. Bölümün sonunda gözüken mâlum şahıs beni heyecanlandırdı, Sabine wren ve ahsoka tano gibi isimleri de göreceğiz büyük ihtimal.Mandolarian yeni sezon ilk bölümü izledim.Sen ne güzel bir dizisin bir diziyi izlerken zamanın çabuk bitip bölümün bitmemesi için devamlı saate bakma hissini bana yaşatan 2. dizisin breaking bad den sonra.Star wars hayranlarının orgazm oluyordur şu diziyi izlerken.Pedro pascal bir oynadığın dizi de kötü olsun arkadaş bir karakter de eğreti dursun önce game ofthrones sonra narcos şimdi de burada şaheser çıkıyor ortaya.