Bölümün bombasıydı bu sahne. Görsel efektlerin bu kadar iyi olmasına gerek yok dedirten anlardan biriydiBölüm zaten epey güzeldi ama şu sahnede kahkaha attım
Bölümün bombasıydı bu sahne. Görsel efektlerin bu kadar iyi olmasına gerek yok dedirten anlardan biriydiBölüm zaten epey güzeldi ama şu sahnede kahkaha attım
Frenchie'nin tutumu da harika bir ahenk kattı bence oradaki olayaBölümün bombasıydı bu sahne. Görsel efektlerin bu kadar iyi olmasına gerek yok dedirten anlardan biriydi
Reis döktürüyor zatenFrenchie'nin tutumu da harika bir ahenk kattı bence oradaki olaya
Frenchie'nin tutumu da harika bir ahenk kattı bence oradaki olaya
Ben Frenchie sinirle etrafı parçalarken Kimiko'nun bakışlarına hayran kalmıştım. Çok güzel bir şekilde işlediler bence onu.
Tam senin canını yerim diyeceğim aklıma milletin yüzünü hacıladığı sahne geliyor. Silent hill'deki üçgen kafa gibi bir manyak
Tam senin canını yerim diyeceğim aklıma milletin yüzünü hacıladığı sahne geliyor. Silent hill'deki üçgen kafa gibi bir manyak
Ben itiraf sahnesinde Kimiko'nun geçen bölüm meydana gelen öpücüğe karşılık vereceğini düşünüyordum ama olmadı. Ama bunlar çok duramaz kesin sevişir...