Fleabag fena değildi güzel yorumlar var hakkında. Bak derim.Peki komedilerden var mı önerin? Böyle polisiye, gerilim vsden ziyade eğlenceli bir şey arıyorum.
Office varmış, üç beş bölüm izlemiştim ona bakıyorum şimdi.
Fleabag fena değildi güzel yorumlar var hakkında. Bak derim.Peki komedilerden var mı önerin? Böyle polisiye, gerilim vsden ziyade eğlenceli bir şey arıyorum.
Office varmış, üç beş bölüm izlemiştim ona bakıyorum şimdi.
Yeni bir diziye başladım. The Shadow Line adı. 7 bölümlük İngiliz polisiye dizisi, The Leftovers'daki rahip var baş rolde. Güzel dizi, öneririm.Fleabag fena değildi güzel yorumlar var hakkında. Bak derim.
Var mı bu tarz olay geçişleri yapan birden fazla ana karakteri olan güzel bir seri. Netflix ve amazon primedan olursa daha iyi olurCastlevania neymiş öyle arkadaş.
Harika bir diziymiş , keşke en baştan izleyebilsem
Çok genel olmuş söylediğin.Var mı bu tarz olay geçişleri yapan birden fazla ana karakteri olan güzel bir seri. Netflix ve amazon primedan olursa daha iyi olur
Castlevania da şöyle bir olay oldu baya da hoşuma gitti. 4-5 tane karakter var serinin anahtarı olarak ve bu karakterler için habire olay geçişleri yaşıyoruz.Çok genel olmuş söylediğin.
Lost izledin mi aklıma o geldi ..Castlevania da şöyle bir olay oldu baya da hoşuma gitti. 4-5 tane karakter var serinin anahtarı olarak ve bu karakterler için habire olay geçişleri yaşıyoruz.
mesela bi yerde hectorun basindan gecenler anlatilirken bir anda diger karakter olan isaacin yasadiklarina geciyoruz.
Sanki ana karakter 1 kişi değilmiş de birkaç kişiymiş gibi.
Eğer aklına böyle bir dizi gelmediyse de gene güzel macera ve soluksuz bir dizi önerisine açığım tabii
İzledim ama hayal meyal hatırlıyorum.Zaten netflixte yokmuşLost izledin mi aklıma o geldi ..
Hayal meyal hatırlıyorsan izle derim. Hem soluksuz izlenir hemde ana karakter yok her karakterin flashbackleri falan geçiyor. Ben 2 kere izledim 3. Yü düşündüğüm bile oldu. Lost tadı verebilen bir dizi görmedim.İzledim ama hayal meyal hatırlıyorum.Zaten netflixte yokmuş