Kıçı kırık Black Noir'e senin yüzünden büyük anlamlar yüklemeye başladım zaten. Uzak durDur seni spoilere boğayım. Bütün seyir zevkini baltalayayım.
Kıçı kırık Black Noir'e senin yüzünden büyük anlamlar yüklemeye başladım zaten. Uzak durDur seni spoilere boğayım. Bütün seyir zevkini baltalayayım.
Ufak spoiler diye zaten serinin sonunu söylemedin mi geçenDur seni spoilere boğayım. Bütün seyir zevkini baltalayayım.
Serinin gidişatı o ama. "Er Ryan'ı Kurtarmak filminin sonunda Er Ryan kurtuluyor" demek ile aynı şey.Ufak spoiler diye zaten serinin sonunu söylemedin mi geçen
Hemen aldım.Amazon Prime Video yerelleştirme yapmış. Aylık 7,90 TL. Çok iyi fiyat bedava sayılır. (ilk ay da ücretsiz)
Uzun süredir Battlestar Galactica yı izlemek istiyordum ama izleyecek biryer bulamıyordum. Burası iyi oldu.
Yani internet yada herhangi bir abonelik gibi taahhüt barındırmadığı için sıkıntı olmaz. Mesela izleyeceğin bir dizi netflixe gelir o ay onu alırsın. Öteki ay başka bir platform kullanırsın gibi. Netflix gibi kullanım açısından rahatlık sağlayan platformların olması da ayrıca güzel bir yanı. Korsan izleme sitelerinde virüs yeme olasılığın fazla çünkü. Ve mobilden bir şey izlemek imkansız gibi geliyor bana korsan sitelerde.Bu kadar yayın platformunun çıkması sizce iyi mi? Hani bir şey izlemek için hangisine para ödeyecez? Sonuçta herkesin parası yetmez.
Ben ihtiyacım olmadığı halde aldım. 500 gb indirilmiş dizi var, boşuna bir de internetimi yemesin. Ancak ayda 8 lira çok az bir miktar. Bu paraya dönerin yanında ayran bile vermezler.Amazon içerik açısından da biraz gelişirse bu fiyatla Netflix'i çok rahat geçer.