The Sopranos izle.The Sopranos ile The Americans arasında kaldım.Person Of Interest'e başladım :d bölümler fazla biraz sıkıntı yok onun dışında.
Telephone Tough Guy adından da anlaşılacağı gibi serideki en sert karakterdir.
The Sopranos izle.The Sopranos ile The Americans arasında kaldım.Person Of Interest'e başladım :d bölümler fazla biraz sıkıntı yok onun dışında.
O diziyi nasıl izledin Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nu severim ama Çağatay oyunculuk yapamıyor bence. Yetenekle alakası Yok adamın mimikleri izin vermiyor.Neden bilmiyorum dün son 2 sezonunu izlemediğim Muhafız'ı izledim. İlk 2 sezon vasat altı-vasar arası bir durumdayken son iki sezonu açıkçası cidden beğendim. Keşke ilk 2 sezonda da bu seviyede olsaydı ama ilk 2 sezon aynı anda çekildiğinden bu türdeki acemiliklerine veriyorum. Genel olarak 5/10luk bir seri olarak bitirdi.
İlk iki sezonu meraktan izlemiştim nasıl yapacaklar diye, fazla acemiceydi. Geçenlerde son sezonun çıktığını öğrenince şaşırdım baktım toplam 14 bölüm var hepsi de kısa bir bakayım düzeltebilmişler mi diye (çünkü ilk iki sezon aynı anda çekildi, muhtemelen 3 ve 4 de aynı anda çekildi) biraz düzelme var o acemiliği atmışlar üstlerinden yavaş yavaş. Bir noktadan sonra zaten çok garip olaylar olunca nasıl noktalayacaklarını merak ettim, sondan bir önceki bölümde bitse yetermiş bir bölüm fazla zorlamışlar. İlk iki sezonda repliklerin çeviri olduğu çok belliydi ama diğer sezonlarda o kadar göze çarpmadı bence.O diziyi nasıl izledin Okan Yalabık ve Burçin Terzioğlu'nu severim ama Çağatay oyunculuk yapamıyor bence. Yetenekle alakası Yok adamın mimikleri izin vermiyor.
Dizi benim yumuşaklık seviyemi aşıyor.Yoksa izlerim. .Bir bölümde adamın kafasına oturup patlatıyorlardı la çok iğrenç.4 Eylül 2020
Tam şiddet sahneleri abartı değil yazacaktım spoilerına baktım ve o sahneyi hatırladım. Güzel sahneydi ama doğruya doğru.Dizi benim yumuşaklık seviyemi aşıyor.Yoksa izlerim. .Bir bölümde adamın kafasına oturup patlatıyorlardı la çok iğrenç.
Sahne güzeldi kabul.İlk bölümün ilk ölüm sahnesi de fenaydı.Ölümler yaratıcı epey.Ben çizgi romanı okumuştum orda okuyunca iğrenmiyorum.Yoksa rüyama falan girerdi dizi.Tam şiddet sahneleri abartı değil yazacaktım spoilerına baktım ve o sahneyi hatırladım. Güzel sahneydi ama doğruya doğru.
Ben de bu tarz sahneleri pek sevmem mesela Otel veya Testere serisini asla izlemem hatta biri seviyorsa garipserim bile. Bu dizinin şu ana kadar hiçbir sahnesi beni rahatsız etmedi bence bir şans ver.
Bu arada avatarındakinin Yamato olduğunu yeni fark ettim.
Kaliteli dizi. Bence izlemeye değer 8 bölümde birkaç öyle sahne birşey değil bence.Dizi benim yumuşaklık seviyemi aşıyor.Yoksa izlerim. .Bir bölümde adamın kafasına oturup patlatıyorlardı la çok iğrenç.
Arap elemanın süper gücü kendini patlatmak. Çok ince görmüşler.4 Eylül 2020