Dizi ps4'ü olmayanlar için oyunu anlatıyor mu bari?The Last Of Us dizisini Chernobyl'in başındaki adam çekecekmiş. Kısacası hyped.
The Sopranos. The Americans güzel bir dizi, ancak dizinin ekseni 4-5 karakter üzerinden ilerliyor.Dizi ps4'ü olmayanlar için oyunu anlatıyor mu bari?
@Smoker The Sopranos mu The American's mı? Hangisi daha güzel?
Slasher türüne baya ilgim var.O tür çoğu filmi izledim.Karakterlere ısınmış olsam izlemeye devam ederdim sanırım o yüzden.Bu dizi sadece teen slash tarzı gençlerin peynir gibi doğrandığı, klişeden geçilmeyen eski tarz korku filmi sevenler için yapılmış. O tarza ilgin yoksa boşuna vakit kaybetme.
Zaten muhteşem bir konusu var ellerindeki malzeme kusursuz bir de chernobyl gibi bir başyapıtın başındaki adam işi yapacaksa ultra hyped.The Last Of Us dizisini Chernobyl'in başındaki adam çekecekmiş. Kısacası hyped.
Daha son sezonu izleyemedim finaller yüzünden ama olması gereken oydu zaten, o kadar son döngü son döngü diye gezdiler. Hakkını verdiler mi izleyince görücem artık.Dark'ı bitirdim az önce. Var mı konuyla alakalı düşüncesi olan? Gerçi ben biraz hızlı hızlı geçtim. Direkt finale geleyim diye. Çünkü aralardaki olayların-dizide de söylendiği üzere- daha önce yaşanmış şeyler olduğundan dolayı finale kadar değişen bir şey olmayacağı az çok belliydi.
Dizinin ilk sezonu 1. oyunu anlatacak.Dizi ps4'ü olmayanlar için oyunu anlatıyor mu bari?
Umarım çok güzel kaliteli bir dizi olur ve devam sezonlarını çekerken 2. oyunu filler sayar yeni bir hikaye anlatırlar.Dizinin ilk sezonu 1. oyunu anlatacak.