POİ'nin son sezonu ve sonu sence nasıldı? Beğendin mi sen?Zaman yolculuğunu işliyor, güzel bir dizidir. Bana kalırsa Person of İnterest üstüne, eğer izlemediysen Battlestar Galactica yapıştır.
POİ'nin son sezonu ve sonu sence nasıldı? Beğendin mi sen?Zaman yolculuğunu işliyor, güzel bir dizidir. Bana kalırsa Person of İnterest üstüne, eğer izlemediysen Battlestar Galactica yapıştır.
Aceleye geldiği belliydi. Konuyu hızlandırmış olmalarına rağmen iyi bitti bana göre. Makine'nin aldığı kararlar, Samaritan ile olan mücadele falan çok iyiydi.POİ'nin son sezonu ve sonu sence nasıldı? Beğendin mi sen?
Aynı çift yapay zeka olayı Psycho Pass serisinde de işleniyor.Bana hiç tesadüf gelmedi gelecekte böyle projeler olabilir.O seri de distopik evrende geçen anime versiyonu işte.Böyle şeylere ilgin varsa en azından ilk sezonunu öneririm bilinen anime mantığından biraz farklı birşey.Aceleye geldiği belliydi. Konuyu hızlandırmış olmalarına rağmen iyi bitti bana göre. Makine'nin aldığı kararlar, Samaritan ile olan mücadele falan çok iyiydi.
POIZaman yolculuğunu işliyor, güzel bir dizidir. Bana kalırsa Person of İnterest üstüne, eğer izlemediysen Battlestar Galactica yapıştır.
Anime izleyemiyorum, açmıyor beni. Yine de bakarım.Aynı çift yapay zeka olayı Psycho Pass serisinde de işleniyor.Bana hiç tesadüf gelmedi gelecekte böyle projeler olabilir.O seri de distopik evrende geçen anime versiyonu işte.Böyle şeylere ilgin varsa en azından ilk sezonunu öneririm bilinen anime mantığından biraz farklı birşey.
Hayır, normal iki insan gibi karşılıklı konuşuyorlar, tabi Makine yine ekrandan konuşuyor. O kısımlar Makine'nin yapılış süreci anlatılırken işleniyor. Flashback olarak görüyoruz. Beşinci sezonda olması lazımdı.POI
seriyi tavsiye ederken sen bana Finch ile makinenin konuşmalarını hala açar açar izlerim demiştin. Bunu ne manada dedin acaba ikisi karşılıklı mı konuşuyorlar yoksa birbirilerinden bağımsız olarak mı konuşmalarını seviyorsun. Çünkü finch'le makinenin konuşmasını bekliyorum hala konuşmazlarsa hayal kırıklığına uğrayacağım .