Arrow'un 5. sezonu onaylanmışsa Luciferin 2. sezonu kesinlikle çıkmalıFlash'ı bilmem ama Lucifer zaten geçen hafta demişti ara olacağını fragmanda. Lucifer ikinci sezon olacak mı ben esas onu merak ediyorum umarım olur çok güzel dizi.
Arrow'un 5. sezonu onaylanmışsa Luciferin 2. sezonu kesinlikle çıkmalıFlash'ı bilmem ama Lucifer zaten geçen hafta demişti ara olacağını fragmanda. Lucifer ikinci sezon olacak mı ben esas onu merak ediyorum umarım olur çok güzel dizi.
26'sında geliyor Flash ara vermişler.Lucifer ve Flash yine neden çıkmamış ben bulamadım siz biliyor musunuz?
Shazama dinletmeyi dene ordan bulamazsan hiç bulamazsınHouse MD'de 8.sezon 7.bölümde sonlarda aileyle konuştuğunda çalan müziği bulana hayır duası,akrabalarına erzak yardımı,rahmetli yakınlarına ise yasin okurum.
Tam sezon onayı verilmişti önceden. İkinci sezona göz kırpan bi gelişmeydi bence bu.2. sezonuna izin çıkmadı diyorlar. Umarım devam eder.
Söz konusu dizi: Limitless.
Daha 5. bölümden 2. sezon onayı almış diyor haberde. Nesi muallak :S 2. sezonun çıkmama olasılığı vardır elbet fakat haberi çıkmış işte.Daha iki bölüm var gözüküyor. Biraz muallak bir durum.
Peki.Çıkmama olasılığı varsa muallaktır. Daha ne olacak?