Zenginler bilmez Yansıtsana sesi merak ettim :sBence tıss denince akla mıknatıstan daha çok yılan geliyor. Sen galiba şu panayırlar da satılan mıknatısları baz alarak bu benzetmeyi yaptın .d
Gerçi bunların sesi daha farklıydı
Zenginler bilmez Yansıtsana sesi merak ettim :sBence tıss denince akla mıknatıstan daha çok yılan geliyor. Sen galiba şu panayırlar da satılan mıknatısları baz alarak bu benzetmeyi yaptın .d
Gerçi bunların sesi daha farklıydı
Terör olayları ile mücadeleyi de polisiye sayabilirsen 24 dizisini tavsiye ediyorum. Her sezon ayrı bir terör olayı ile ilgileniliyor.Sürükleyici, polisiye bir diziye başlamak istiyorum. Her bölüm farklı bir suçluyu işleyen dizileri tercih ederim ama sezonluk konusu olanlarda fena değil. The blacklist, Luther, Monk, The mentalist, True detective en sevdiğim suç dizileri olur. Aynı tür veya kalitede önerisi olan varsa çok sevinirim.
Dördüncü sezon finalini izliyorum şu an, yani evet.@Smoker This is Us güncele geldin mi ?
Tamda zamanını mı buldum yani bunu sorarken Nasıl iyi değil mi? Ben 3x14 te çakılı kaldım dizi izleyesim gelmiyor.Dördüncü sezon finalini izliyorum şu an, yani evet.
Açıkçası zayıflıyor dizi. Yani ilk sezon tadını alamadım. Jack öldükten sonra hiç tadı kalmadı zaten.Tamda zamanını mı buldum yani bunu sorarken Nasıl iyi değil mi? Ben 3x14 te çakılı kaldım dizi izleyesim gelmiyor.
2.sezon 3.bölüme kadar izledim gerçekten övüldüğü kadar varmış. Cinayet kurgularını çok beğendim. Dediğiniz gibi Sherlock'tan daha iyiymiş. Başlangıçta verilen ipuçlarını zorlama bir dehayla değilde Morse'un dikkati ve bilgisiyle birleştirmeside çok iyi olmuş. İzlerken hiç 'bunu nerden anladı' demedim, devamında hep tatmin edici açıklamaları oldu. Hemen bitmesini istemediğimden yavaş izliyorum. Bu kadar sağlam bir seri beklemiyordum açıkçası.Endeavour çok düzgün, abartı sahnesi yoktur.
Her türlü polisiyeyi severim konusuna baktım iyi de görünüyor. Listeme aldım. Öneri için teşekkürler.Terör olayları ile mücadeleyi de polisiye sayabilirsen 24 dizisini tavsiye ediyorum. Her sezon ayrı bir terör olayı ile ilgileniliyor.
Kardeş, bizden boş tavsiye çıkmaz. Endeavour'u güzel yapan bir başka detay, adam her olayı çözmesine rağmen torpil geçilmemesi.2.sezon 3.bölüme kadar izledim gerçekten övüldüğü kadar varmış. Cinayet kurgularını çok beğendim. Dediğiniz gibi Sherlock'tan daha iyiymiş. Başlangıçta verilen ipuçlarını zorlama bir dehayla değilde Morse'un dikkati ve bilgisiyle birleştirmeside çok iyi olmuş. İzlerken hiç 'bunu nerden anladı' demedim, devamında hep tatmin edici açıklamaları oldu. Hemen bitmesini istemediğimden yavaş izliyorum. Bu kadar sağlam bir seri beklemiyordum açıkçası.
Her türlü polisiyeyi severim konusuna baktım iyi de görünüyor. Listeme aldım. Öneri için teşekkürler.