3x7
Ralph dizideki en itici karakter. Hiçbir karakter temiz değil, hepsi kötü adamlar ama bu adam tam bir pislik.
işi bilen ve işe yarayan adam.Ama içinde kalan uktelerden tony ye karşı kıskançlığı var.Badabing bölümünü mü izledin ?
3x7
Ralph dizideki en itici karakter. Hiçbir karakter temiz değil, hepsi kötü adamlar ama bu adam tam bir pislik.
O kaçıncı bölüm oluyor? 3x7'yi izledim en son.işi bilen ve işe yarayan adam.Ama içinde kalan uktelerden tony ye karşı kıskançlığı var.Badabing bölümünü mü izledin ?
Hatırlamıyorum inan.Spo vermeden de yazmaya çalışıyorum Neyse izlemeye devam anlayacaksın.O kaçıncı bölüm oluyor? 3x7'yi izledim en son.
Person of İnterest var.Lost gibi bir dizi niye yok ya? Losttan daha iyi diziler var ama Şu dizinin verdiği merak ve sürükleyiciliği verebilmiş dizi izlemedim daha olduğunu da sanmıyorum.
Daha kimler kimler gidecek.The Man In High Castle 3x5
Joe mefta oldu, hiç beklemiyordum böyle bir şey olmasını. Üzüldüm adama biraz. Ana karaktere kıl kaptığım için de olabilir tabii. Paralel evrenlere girmesi de pek hoşuma gitmedi açıkçası.
Her bölüm farklı bir suçlu sunup bölüm sonu onu paket edip diğer bölümleri de aynı şekilde geçen dizileri sevmiyorum :/ İlla ki ana hikayesi iyidir ama bu konsept sarmıyor beni..Person of İnterest var.
İlk sezonlar dediğin gibi, ama sonradan tamamen ana konuya odaklanıyor. Ondan sonra dizi muhteşem oluyor.Her bölüm farklı bir suçlu sunup bölüm sonu onu paket edip diğer bölümleri de aynı şekilde geçen dizileri sevmiyorum :/ İlla ki ana hikayesi iyidir ama bu konsept sarmıyor beni..