Ya benim şuanda 3. sezonda olan arkadaşıma çok sağlam spoilerlar vermem lazımSpn izledim ama öyle eğlencesine.
Sam ve Dean ölüyor de :T Bi kaç sezonun spoilerı.Ya benim şuanda 3. sezonda olan arkadaşıma çok sağlam spoilerlar vermem lazımVarsa aklında yaz.
Nasıl ölüyor abi onlar ana karakter değil mi. Dalga mı geçiyorsun :|Sam ve Dean ölüyor de :T Bi kaç sezonun spoilerı.
3. sezon spoilerı için sadece Dean ölüyor de en iyisiNasıl ölüyor abi onlar ana karakter değil mi. Dalga mı geçiyorsun :|
Sam ve Dean'in babaları kaçıncı sezonda ölüyordu ki acaba onu diyebilirsin. Sam şeytan oluyor, Sam ve Dean ölüp geri diriliyor falan.Nasıl ölüyor abi onlar ana karakter değil mi. Dalga mı geçiyorsun :|
3. sezon spoilerı için sadece Dean ölüyor de en iyisi![]()
Tamam iş görür şimdilik. Akıllı tahtadan bu diziyi açtılar deli ettiler yaSam ve Dean'in babaları kaçıncı sezonda ölüyordu ki acaba onu diyebilirsin. Sam şeytan oluyor, Sam ve Dean ölüp geri diriliyor falan.
Tamam iş görür şimdilik. Akıllı tahtadan bu diziyi açtılar deli ettiler ya![]()
Peki bu spoilerı 3. Sezonda olan birisini etkiler mi? Yani Tanrı'dan falan bahşediyor mu üçte? Daha varsa söyleyinde şunlara zehir edeyim diziyiTanrının kardeşi varmış de, bundan büyük spoiler olmaz. Dean ölümü öldürüyor de.Ayıp değil mi o kadar spoiler vereceksin.