Watchmen 2'nci bölümü bitirdim de başrol konusunda hala beklediğimi bulamadım gibi.
O bölümlerde terapistin gönlü yok ki Tony'e karşıSopranos 1x6
Tony'nin terapiste yazacağı belliydi de terslenir sanıyordum. Gönlü olacak sanırım ilerde.
Bence gayet iyi, adreinin planı heralde başkan ile klonu değiştirmek. Bu yaşlı haliyle bile başroldekini alır ama.Watchmen 2'nci bölümü bitirdim de başrol konusunda hala beklediğimi bulamadım gibi.
Yok ben kadını diyorum. Hikayeyi daha çok onun gözünden bakıyoruz ya kadına hala alışamadım.Bence gayet iyi, adreinin planı heralde başkan ile klonu değiştirmek. Bu yaşlı haliyle bile başroldekini alır ama.
Bence Adrian, Manhattan tarafından başka bir boyuta hapsedilmiş. Sürekli aynı günü, aynı olayları yaşıyor.Bence gayet iyi, adreinin planı heralde başkan ile klonu değiştirmek. Bu yaşlı haliyle bile başroldekini alır ama.
Başroldeki siyahlara bürünen kadının olayı ne/ne olacak?Bence Adrian, Manhattan tarafından başka bir boyuta hapsedilmiş. Sürekli aynı günü, aynı olayları yaşıyor.
Adrian farkında mı yani kaçmaya mı çalışıyor. Belkide dr manhattanın deneyini tekrarlamaya deniyordur, kendine hizmet eden bir yarı tanrı absürd ama olabilir.Bence Adrian, Manhattan tarafından başka bir boyuta hapsedilmiş. Sürekli aynı günü, aynı olayları yaşıyor.
Hiçbir fikrim yok, ama meselenin özü Tulsa Katliamı'na dayanıyor. Bölüm sonunda Will'i alan kişi Nite Owl II olabilir. Hooded Justice'i gördük, bu da eskiye olan bir referans.Başroldeki siyahlara bürünen kadının olayı ne/ne olacak?