sonuçta sosyal bilimler de içeriyor :TKurgu dizi, gerçek hikayeye dayanmıyor.
zombieland 2 ne oldu :SNetflix yeni dizisi Daybreak eğlenceliydi baya.
sonuçta sosyal bilimler de içeriyor :TKurgu dizi, gerçek hikayeye dayanmıyor.
zombieland 2 ne oldu :SNetflix yeni dizisi Daybreak eğlenceliydi baya.
Yok ciddi.The sopranosun muadili bir dizi yok mu ya? Aylardır boşluktayım o dizi bittikten sonra.
Godfather of Harlem'e bir bak istersen. Yeni başlamış güzel bulursan haber et.The sopranosun muadili bir dizi yok mu ya? Aylardır boşluktayım o dizi bittikten sonra.
This is Us o ayarda sayılır. İlla mafya olsun denirse de Boardwalk Empire olabilir.Yok ciddi.
Ben mafya kastetmemiştim . Zaten The Sopranosu mafya dizisi izleyeceğim silahlar havada uçuşsun raconlar kesilsin diye izleyen hüsrana uğrarThis is Us o ayarda sayılır. İlla mafya olsun denirse de Boardwalk Empire olabilir.
Rahat hissederiz. Hele onun rolünü Debs üstlenecekse...@Dr. Hiluluk Fiona'nın eksikliğini hisseder miyiz bilmem ama sezon güzel olacaktır.
İçinde mafyatik öğeler de olsun diyorsan, Boardwalk Empire izle. O.da karakter tabanlı bir dizidir. Özellikle Richard Harrow karakterini seveceğine eminim.Ben mafya kastetmemiştim . Zaten The Sopranosu mafya dizisi izleyeceğim silahlar havada uçuşsun raconlar kesilsin diye izleyen hüsrana uğrar
This is Us ilk bölümü açmıştım hoşuma gitmedi biraz ama The Sopranosunda ilk bölümü hoşuma gitmemişti. Sen muadili diyorsan biraz diş sıkılır
Bilmiyorum son sezon boş tripler atıp durmuştu. Fiona son sezon hiç olmasa herhalde sezonda bir şey eksilmezdi. Ha giderken yaptığı çok iyiydi orası ayrı.10 sezon olacak adam akıllı karakter geliştirmemiş kıza o rolü üstlendirmezler. Büyük ihtimal Lip üstlenecek.Rahat hissederiz. Hele onun rolünü Debs üstlenecekse...
Ülkemizde gösterime girmeyecekmiş maalesefzombieland 2 ne oldu :S
Bir dizide gördüğüm en can sıkıcı karakter olabilir Debbie. Fiona da son 2 sezonda sıkmıştı biraz. Çıkması iyi oldu bence ama dizi çok uzadı gibi.Rahat hissederiz. Hele onun rolünü Debs üstlenecekse...