The LeftoversDrama veya gerilim türünde izlediğiniz kaliteli mini dizi varsa önerebilir misiniz ?
The LeftoversDrama veya gerilim türünde izlediğiniz kaliteli mini dizi varsa önerebilir misiniz ?
İzlemiştim.Güzel diziydi.Yinede teşekkürler.The Leftovers
Dark ilk 3 bölüm izledim, beynim yandı. Birinci sezon unutmuşum ama genel olarak güzel gidiyor, bakalım ne olacak ? Şu anda bir iki şey aydınlandı gibi...
Buna dair bir gelişme var mı? 3 ve 4. Bölümleri indirdim ama bakma fırsatım olmadı henüz.Dark'ta bu sezon sık sık Adam'ın adı geçti, henüz 2. Bölümü bitirdim ama daha da adı geçecek gibi. Kıyamet, Adam ve Noah bende bir iki fikir uyandırdı, Adam ve Noah'ın peygamber isimleri olduğunu düşünürsek Kıyamet ile ilgili bağları da var, Semavi dinleri düşünürsek Nuh Tufan'ına kadar, bunu da kıyamet olarak sayabiliriz bence, insan soyu Adem'den geldi, Tufan'dan sonra ise Nuh'un soyundan. Dark'taki bu iki karakterin adlarının gerçek isimleri olduğunu sanmıyorum. Semavi dinlerle ilgili bir bağ çıkacak gibi geliyor ileride.
Penny Dreadful'u da öneririm. Pek aradığın tarzda değil ama karması denebilir.İzlemiştim.Güzel diziydi.Yinede teşekkürler.
Yanlış bilmiyorsam korku dizisiydi galiba.Korku türünüde severim.Bakarım ona.Teşekkürler.Penny Dreadful'u da öneririm. Pek aradığın tarzda değil ama karması denebilir.
Peygamberlikle ilgili bir şey yok ama belki şaşıracağın başka bir şey olabilir.Buna dair bir gelişme var mı? 3 ve 4. Bölümleri indirdim ama bakma fırsatım olmadı henüz.
Oz konusunun açılma vakti gelmiş.Aryan ırkı temsilcisi Vern Schillinger>> İsminin birincisi, Yedi Krallık Lordu Joffrey Baratheon.
Petyr Baelish vs Ryan o'ReilyOz konusunun açılma vakti gelmiş.