HayatSpoilerim,spoilerının içinde![]()
![Frown :( :(](/styles/smile/frown.png)
HayatSpoilerim,spoilerının içinde![]()
Evet person of interest te öyle garip triplere girebiliyorlar :/Supernatural 11x6
Şarkı güzel. Kız kardeş olayı hoşuma gitti. Tanrının kendi hayatını yaratmak için harcadığını düşünüyordum ben, öyle bir şeyler olmuş. Crowley'e yazık la, nasıl üzülüyorŞu Metatron'u oldum olası sevmemişimdir, her sahnesinde boş boş konuşuyor, oturmamış karakter, ben beğenmiyorum. Tanrının kardeşini sokuyorlar da nerede bu tanrı yahu kaç sezondur.
Beğendim güzel olmuş
Person of Interest'i pek sevmiyorum ben çünkü çok kasıntı konuşuyorlar böyle herkes gereksiz bir hava içinde. Odada kimse yokken bile adam konuşurken başını sağa sola çeviriyor ya da pencerenin yanına gidip ufka bakıyor ne bileyim yeşilçam mısınız siz?Neyse bitiyor
![]()
Angel ile Spike bütün tayfaya bedel.Tayfa cinayet![]()
Supernatural hep öyleydi zaten. İlk birkaç bölüm ve son 5 bölüm falan asıl konu ile ilgili diğer bölümler hayaletler,kurt adamlar,vampirler,cadılar,şekil değiştirenler falan.Abi iyi hoş ara da böyle bölümleri vermelerini seviyorum eski karakterleri falan ama koca bir bölümü de buna harcamayın anladık hayalet işte ya karanlık la ilgili şeyler çıksın kafes göründü açılacak o kafes büyük ihtimal bakalım neler olacak Lucifer i görme zamanı gelmişti zaten
İyi ya bizde oldukça fazlaymış izleyen.Supernatural hep öyleydi zaten. İlk birkaç bölüm ve son 5 bölüm falan asıl konu ile ilgili diğer bölümler hayaletler,kurt adamlar,vampirler,cadılar,şekil değiştirenler falan.Ayrıca Ölüm de çok saçma bir şekilde öldü. Çok büyük beklentilerim vardı o adamdan
Yapma çok kötü oluyor.Ne diziydi be.Kült karakter Kuşcu.Bi ara baştan izlemek lazim