Favorin 1. Bölümdür o zamanBlack Mirror da bok gibi sezon çıkarmış, takdir ettim.
Favorin 1. Bölümdür o zamanBlack Mirror da bok gibi sezon çıkarmış, takdir ettim.
Zaten 3 bölüm yav.Ne hızlı izledin yav, daha yeni çıktı
Daha iyi uzatıp batırıyolar sonra.Ilk sezonu unuttum valla. 3. Sezon final sezonu olacakmış.
Genelde 8-10 arası oluyor diye biliyordum, pardon.Zaten 3 bölüm yav.
2. bölümü tercih ederim çünkü Moriartycağzım epey iyi iş çıkarmış. Bölüm de kendisini içine çekmeyi başardı, gerçi olay boş çıktı da neyse.Favorin 1. Bölümdür o zaman
Genelde 8-10 arası oluyor diye biliyordum, pardon.
1. Bölümü izledikten sonra şöyle bir boşluğa baktım ve dedim ki ben demin ne izledim? Ne anladım? Amacı neydi? Konusu neydi? Her şeyi sordum içten2. bölümü tercih ederim çünkü Moriartycağzım epey iyi iş çıkarmış. Bölüm de kendisini içine çekmeyi başardı, gerçi olay boş çıktı da neyse.
O ilk bölümün manası neydi acep.
İlk bölüm domuzlu olandı değil mi? Onun gene bir amacı var diyelim, öyle savunalım...1. Bölümü izledikten sonra şöyle bir boşluğa baktım ve dedim ki ben demin ne izledim? Ne anladım? Amacı neydi? Konusu neydi? Her şeyi sordum içten
Sonra dedim ki kendime 1.sezonun 1.bölümünden iyidir diyip kendimi avuttum
O konuda sıkıntım yok tadın da bitsinde.. Çok uzun oldu bu 2. Sezon gelişi..Daha iyi uzatıp batırıyolar sonra.
2018 aralık ayı cikar diyordum bende çıkarmadılar umarım 3 sezon için bukadar beklemzler.O konuda sıkıntım yok tadın da bitsinde.. Çok uzun oldu bu 2. Sezon gelişi..