Aksiyon anlamında bu kadar emek verilmiş dizi bulmak kolay değil ama bazı kısımlardan elde kalıyordu. İlk sezondan sonra devam etmedim, ikinci sezonu nasıl? Devam edesim var aslında.Sardı beni ya, izlerim bunu. GoT'u ciddiye aldık da ne oldu? xD
Aksiyon anlamında bu kadar emek verilmiş dizi bulmak kolay değil ama bazı kısımlardan elde kalıyordu. İlk sezondan sonra devam etmedim, ikinci sezonu nasıl? Devam edesim var aslında.Sardı beni ya, izlerim bunu. GoT'u ciddiye aldık da ne oldu? xD
Evet Rusça olsa daha etkileyici olabilirdi.Nefesimi tutarak izledim ilk bölümü resmen. Muhteşem bir iş yapmışlar. Çok uzun zamandır böyle ekrana kitlenerek bir yapımı izlememiştim. Tek kötü yanı Rusça olmaması. Onun haricinde mükemmel. 9.9 veriyorum ilk bölüme.
Müthiş dizi. Ne zaman gelecekmiş belli mi ?Dark gelsin artık valla gün sayıyorum.
+1Nefesimi tutarak izledim ilk bölümü resmen. Muhteşem bir iş yapmışlar. Çok uzun zamandır böyle ekrana kitlenerek bir yapımı izlememiştim. Tek kötü yanı Rusça olmaması. Onun haricinde mükemmel. 9.9 veriyorum ilk bölüme.
Haziran 21Müthiş dizi. Ne zaman gelecekmiş belli mi ?
Yanlış hatırlamıyorsam 40 günü var.Müthiş dizi. Ne zaman gelecekmiş belli mi ?
Lucifer güncelde olan biri 2-3. Sezonların ana hikayesini özet geçebilir mi 4. Sezon çok beğenilmiş ama ana hikayede değişen ne var bilmiyorum ilk sezonu izlemiştim sadece ve ana hikaye hiç ilerlemiyordu. 4. Sezonu izleyeceğim de bilmem gereken birşey var mı meraklardayım.