Hee görüyorum izliyorsun dizide geçen filmleri. Ama içimde sanki bu dizi seni depresyona soktu gibi geliyor ya da depresyonunu ağırlaştırdı.
O bölümde geçen filmi de izledim. Çok iyi olmuş ya.
Hee görüyorum izliyorsun dizide geçen filmleri. Ama içimde sanki bu dizi seni depresyona soktu gibi geliyor ya da depresyonunu ağırlaştırdı.
O bölümde geçen filmi de izledim. Çok iyi olmuş ya.
Ağırlaştırdı, evet.Hee görüyorum izliyorsun dizide geçen filmleri. Ama içimde sanki bu dizi seni depresyona soktu gibi geliyor ya da depresyonunu ağırlaştırdı.
Arada çok güzel bölümler oluyor, onlar için bile izlenebilir. Mesela birine çok yaklaşmışsın, 1 sezon 21. bölüm "Three Stories"House m.d başladım, 17. Bölümdeyim ilk sezonun, Dr house ukala ve kendini beğenmiş bir tip ama 10 numara adam. İronilerini, laf sokmalarını ve inceyi görmesini izlemek zevkli.
Bütün sezonlar böyle gidiyorsa ve bu kadro ile, kendini tekrarlar ya bilmiyorum bakalım
Tekrara düşüyor ama yine de izlemesi zevkli, Dr Gregory House için izliyoruz işteArada çok güzel bölümler oluyor, onlar için bile izlenebilir. Mesela birine çok yaklaşmışsın, 1 sezon 21. bölüm "Three Stories"
Anne ve bebek hikâyeleri genelde etkileyici oluyordu benim için.
4. sezon mesela genel manada güzeldir ve çok iyi iki bölümle sezonu kapatır.
Dizinin içinde geçen her konu ufak ufak, ağır ağır işleniyor.Sinematik açıdan da tatmin edici.Ona da el attım. Yavaş yavaş bakıyorum ama.
Mad Men'i spoiler'sız övecek ya da gömecek varsa birkaç cümlesini alırım.