Bence tam da bitmesi gerektiği gibi bitti. Açıkçası Agah'ın motivasyonunu son bölüme kadar çözemedim, bu bile büyük başarıdır.Bende baya beğendim. Sonunu nasıl buldun? Ben fazla aceleye getirilmiş buldum.
Bence tam da bitmesi gerektiği gibi bitti. Açıkçası Agah'ın motivasyonunu son bölüme kadar çözemedim, bu bile büyük başarıdır.Bende baya beğendim. Sonunu nasıl buldun? Ben fazla aceleye getirilmiş buldum.
Yüreğimden dağladı beni deŞahsiyet gerçekten de güzel bir diziydi. Türk yapımlarını izlemem normalde, ancak bu dizi ülke standartlarının üzerinde olmuş. Yabancı bir dizi izliyormuş gibi hissettim her sahnesinde.
2.sezon gelecek mi gelmeyecek mi anlaysmadım ben hala.Şahsiyet gerçekten de güzel bir diziydi. Türk yapımlarını izlemem normalde, ancak bu dizi ülke standartlarının üzerinde olmuş. Yabancı bir dizi izliyormuş gibi hissettim her sahnesinde.
Gelmeyecek. Tek sezonluk mini diziydi.2.sezon gelecek mi gelmeyecek mi anlaysmadım ben hala.
Kötü oldu bu. Gelse iyi olurdu. Sonu biraz aceleye geldi gibi ama yine de iyi finaldi.Gelmeyecek. Tek sezonluk mini diziydi.
İçinde seri katil olan türden mı?Şahsiyet tarzı başka dizi var mı açaba yerli olmasa da olur.?
Evet.İçinde seri katil olan türden mı?
Öyle seri katil hikayeli çok yapım izlemedim. American Horror Story'nin dördüncü sezonu Freak Show'da bir Palyaço Twisty var beğendiğim, hepsi o kadar. Film olarak istersen Mr. Brooks, Seven ve Zodiac'ı tavsiye ederim.