Dark'ın ilk bölümünü izledim. Allam nolur ergen dizisi olmasın.
Dark'ın ilk bölümünü izledim. Allam nolur ergen dizisi olmasın.
Senin spoilerını açar mıyım?
Senin spoilerını açar mıyım?
İngilizce dublajlı Türkçe altyazılı olanını indirmişim bi garip oldu Kendi dilinde izleyesim geldi de daha ben birinci bölümü bitiremedim xDDark'ın ilk bölümünü izledim. Allam nolur ergen dizisi olmasın.
Kendi diliyle izlemek lazım ya. İlk bölüm iyi gibiydi, Steins Gate'in ilk bölümü gibi bir şeydi gerçi. Pek bir şey anlatma çabası içine girmemişler. Birkaç bölüme açılır.İngilizce dublajlı Türkçe altyazılı olanını indirmişim bi garip oldu Kendi dilinde izleyesim geldi de daha ben birinci bölümü bitiremedim xD
Hmmm yaşantılarına girelim diye mi ana konuyu işlememişler acabağ
Kendi diliyle izlemek lazım ya. İlk bölüm iyi gibiydi, Steins Gate'in ilk bölümü gibi bir şeydi gerçi. Pek bir şey anlatma çabası içine girmemişler. Birkaç bölüme açılır.
Karakterleri tanıyın, ilişkileri oturtun diye ağırdan alıyor.Hmmm yaşantılarına girelim diye mi ana konuyu işlememişler acabağ
Değil.Dark'ın ilk bölümünü izledim. Allam nolur ergen dizisi olmasın.
Yok ben birinci sezonu izledim de öyle diziden biri ayrıldı deyince bırakmıştım o yüzden sordum.Videoda ki arkadaş o mevzuları güzelce anlatmış zaten.
Bryan Fuller ve Micheal Green dizinin ilk sezon yaratıcıları olan bu arkadaşlar çıkmıştı. Ama bunlar yerine kitabın yazarı kadroya dahil olmuş daha iyi iş çıkacaktır.Yok ben birinci sezonu izledim de öyle diziden biri ayrıldı deyince bırakmıştım o yüzden sordum.