Çok iyi bir dizi. Kalite akıyor her yerinden.Ben buna yeniden başlayacağım ya. 2.sezonda falan bırakmıştım sanırım, bitiresim geliyor internette fotoğraflarını gördükçe.
Çok iyi bir dizi. Kalite akıyor her yerinden.Ben buna yeniden başlayacağım ya. 2.sezonda falan bırakmıştım sanırım, bitiresim geliyor internette fotoğraflarını gördükçe.
Ertuğrul. Taht oyunları var, entrika, akıl oyunları var. Şiddet ve kapışma sahneleri ise ; bölüm başına 3 tane kafa vücuttan ayrılıyor o kadar diyeyim sen anla.Şöyle Got ve Spartacus tadında vurdulu kırdılı bir dizi önerebilecek var mı?
Şu anda aldığımız bir habere göre George R.R.Martin evinde fenalık geçirip hastaneye kaldırılmış.Ertuğrul. Taht oyunları var, entrika, akıl oyunları var. Şiddet ve kapışma sahneleri ise ; bölüm başına 3 tane kafa vücuttan ayrılıyor o kadar diyeyim sen anla.
Kaliteli ama bana yavaş ilerleyen bir seri gibi gelmişti zamanında. Bitirmek istiyorum vizelerden sonra.Çok iyi bir dizi. Kalite akıyor her yerinden.
Sezon ortasında hızlanıyor. Sabretmen lazım.Kaliteli ama bana yavaş ilerleyen bir seri gibi gelmişti zamanında. Bitirmek istiyorum vizelerden sonra.
Rome'yi izleyebilirsin dostum ,sağlam dizidir .Şöyle Got ve Spartacus tadında vurdulu kırdılı bir dizi önerebilecek var mı?