Neler oluyor neler Doctor Strange ile birlikte büyü mevzuları Mcu'ya gelince dizide de büyülü tipler çıkmaya başladı. Avatarımdaki ateşli iskeleti görmüşsündür. Robotlar falan ayaklandı, şimdi Matrix'e bağlandı her şey, gül gibi geçinip gidiyoruz
Neler oluyor neler Doctor Strange ile birlikte büyü mevzuları Mcu'ya gelince dizide de büyülü tipler çıkmaya başladı. Avatarımdaki ateşli iskeleti görmüşsündür. Robotlar falan ayaklandı, şimdi Matrix'e bağlandı her şey, gül gibi geçinip gidiyoruz
Oo Strange güzeldi doğrusu Ondan izler görmek güzel olacaktır. Bu arada galiba "Inhumans" adlı bir filmde çekiyorlar sanırım. Geçenlerde gelecek filmlere göz gezdirirken görmüştüm.Neler oluyor neler Doctor Strange ile birlikte büyü mevzuları Mcu'ya gelince dizide de büyülü tipler çıkmaya başladı. Avatarımdaki ateşli iskeleti görmüşsündür. Robotlar falan ayaklandı, şimdi Matrix'e bağlandı her şey, gül gibi geçinip gidiyoruz
Ben de izledim epey ilginç bir şeye benziyor. Genius da bayağı güzel, 2 bölüm çıktı daha, bir bakın derim.American Gods ilk bölüm yayınlandı. Sıradışı bir yapım. Baya kaliteli olacak gibi. Takipte kalın derim.
Bu film olarak çekilmeyecekmiydi ya koruyucular diye?Saçını başını yolarım Jessica, ne gıcık kadın lan Dizisi de gıcık tiplerle doluydu.
Galaksi koruyucular çekildi ya, şuan vizyonda bileBu film olarak çekilmeyecekmiydi ya koruyucular diye?
Arkadaşın dediği gibi Galaksinin Koruyucularıyla karıştırmış olabilir misin? Hiç duymadım öyle bir şey, Netflix Marvel anlaşması tamamen diziler üstüne, filmleri Disney yapıyor.Bu film olarak çekilmeyecekmiydi ya koruyucular diye?
Olabilir o zaman ya hep film diye kalmış aklımda.Arkadaşın dediği gibi Galaksinin Koruyucularıyla karıştırmış olabilir misin? Hiç duymadım öyle bir şey, Netflix Marvel anlaşması tamamen diziler üstüne, filmleri Disney yapıyor.
Gittim biliyorum da bunun baya reklamı vardı. Hepsinin Gardiyanlar diye mi koruyucular diye mi neyse işte aklımda öyle kalmış.Galaksi koruyucular çekildi ya, şuan vizyonda bile
Are you groot