Shadowhunters diye dizi varmış. Ben de Ölümcül Oyuncaklar serisini falan okuyorum da bu aralar. Filimini izlemiştim fena değildi ama o dizi ne ya ? Berbat etmişler bir de utanmadan 3.sezon onayını almışlar .
Dizi efsaneydi. Geçenlerde izledim son iki bölümü. Nasıl toparlayacaklarını merak ediyodum. İyi toparladılar. Jenerik müziğini de bir tek ben seviyorum gibi bir hisse kapılmıştım nedense. Kimse bahsetmiyodu burada jenerikten.Black Sails son sezonu izliyorum. Böyle bir dizinin bitecek olması çok üzücü. Her şeyin kararında yapıldığı ender dizilerden biriydi. Giriş jenerik ve müziği işe gözümde efsane oldu. Hatta en iyisi bile diyebilirim.
Hurdy Gurdy diye bir aletten çıkıyormuş o ses.Dizi efsaneydi. Geçenlerde izledim son iki bölümü. Nasıl toparlayacaklarını merak ediyodum. İyi toparladılar. Jenerik müziğini de bir tek ben seviyorum gibi bir hisse kapılmıştım nedense. Kimse bahsetmiyodu burada jenerikten.
Telefonda kullandığım zil sesi desem inanırmısınBiri jenerik mi dedi
Insanın savaşa gidesi geliyor görüntüler ile birlikte. Bir yanda insanlar bir yanda iskelet ordusu birbirlerine kılıç çekmişler.Breh. Black Sails'in açılışı niye o kadar iyi?
Doğrudur. Benimde en sevdiğim jenerik. Narcos ve Daredevil'da baya güzel bence.Telefonda kullandığım zil sesi desem inanırmısın