Çok güzelse izleyeyim. Daisuki-chan konuşuruz.Kimse Strangers Thinks izlemedi mi ? Konuşacak birilerini arıyorum.
Çok güzelse izleyeyim. Daisuki-chan konuşuruz.Kimse Strangers Thinks izlemedi mi ? Konuşacak birilerini arıyorum.
Ahım şahım bi yanı yok.Çok güzelse izleyeyim. Daisuki-chan konuşuruz.
''Mutant'' kelimesi dışında bir gönderme göremedim. Bu bölüm biraz tanıtımdı ileride olur belki.
Eli ayağı biraz düzgün sinematik evren oluşturabilselerdi ve oraya gönderme yapabilselerdi çok daha iyi olurdu. Bu şekilde çizgi romana gönderme yapsalar da genel izleyici kitlesine pek hitap edemezler (mesela ben). Günümüzde geçen bir xmen dünyası bile yok. Dizi o yönden biraz şanssız.ileride olmak zorunda David (Legion) Charles ın oğlu
Eli ayağı biraz düzgün sinematik evren oluşturabilselerdi ve oraya gönderme yapabilselerdi çok daha iyi olurdu. Bu şekilde çizgi romana gönderme yapsalar da genel izleyici kitlesine pek hitap edemezler (mesela ben). Günümüzde geçen bir xmen dünyası bile yok. Dizi o yönden biraz şanssız.
Daha izlemedim diziyi muhtemelen de 7 ay sonra anca izlerim
Erdal Beşikçioğlunun dizisinin fragmanı genel anlamda hoşuma gitmişti ama fragmanda silah gördüm sonra aman aman uzak olsun benden deyip bakmamıştım
İçinde aşk olduğu sürece bizde ilenir. Sosyal medyada HakMel diye nice hesap gördüm daha şimdiden.Ben de ilk bölümden beri Erdal Beşikçioğlu için izliyorum bence de fena değil dizi ancak tek korkum düşük reytingler yüzünden '46 Yok Olan' gibi bu dizinin de 13 bölümde final yapması.
Akbabuş da başka bir dizide rol alacak gibi.Erdal Beşikçioğlu olunca işin içinde bakayım demiştim ama bu kadar seveceğimi düşünmüyordum
Ben izledimKimse Strangers Thinks izlemedi mi ? Konuşacak birilerini arıyorum.
Doğrudur. Sinematik evrene bağlanmasın da. Bir çuval incir berbat olur valla.ileride olmak zorunda David (Legion) Charles ın oğlu
Reytinglerde geçen hafta 7.sıradaydı bu hafta 4.sıraya yükselmiş umarım böyle gider.İçinde aşk olduğu sürece bizde ilenir. Sosyal medyada HakMel diye nice hesap gördüm daha şimdiden.