Maalesef oyle. 1,2 sezon iyiydi az cok idare ediyordu ama artik pekte sarmiyor.Arrow bitsin zaten artık 2 barfiks çeken süper asker gibi geziyor çözemedim.
Maalesef oyle. 1,2 sezon iyiydi az cok idare ediyordu ama artik pekte sarmiyor.Arrow bitsin zaten artık 2 barfiks çeken süper asker gibi geziyor çözemedim.
Şaçma salak gülmeye başladım gene dizinin adını duyar duymaz yavaş yavaş izle bundan sonra bitince çok koyuyor lanFriends 8. sezon bitti. Chandler 10 kişilik espri yapıyor yeminle yok böyle karakter![]()
Ben bu ekimdem ne başladım Friendse geçen ay bitti. Nasıl hayvanımsı tükketiysemFriends 8. sezon bitti. Chandler 10 kişilik espri yapıyor yeminle yok böyle karakter![]()
Sarı gözlü şeytan diye başladılar 10 sezondur abi kardeş biri meleğe diğeri şeytana çöktü, girip çıkmadıkları yer kalmadı bitsin bir zahmet.Onlar bile izletmiyor artık ya. Biter umarım.
Daha tanrı var. Uzaya girerlerse daha da uzatırlar.Sarı gözlü şeytan diye başladılar 10 sezondur abi kardeş biri meleğe diğeri şeytana çöktü, girip çıkmadıkları yer kalmadı bitsin bir zahmet.
Final falan yapacağı belli mi? Yoksa onuda yaparlar.Daha tanrı var. Uzaya girerlerse daha da uzatırlar.![]()
Hala saklanıyormu lan tanrı 5.sezonda bırakmıştım benDaha tanrı var. Uzaya girerlerse daha da uzatırlar.![]()
Bir sezon dizi bir sezon anime diye izliyorum da, boş vakit çok olduğu için su gibi gidiyor :')Şaçma salak gülmeye başladım gene dizinin adını duyar duymaz yavaş yavaş izle bundan sonra bitince çok koyuyor lan
Benimde 1 ay olmuş. 8 sezon friends+8 tane de anime izlemişim demektir.Ben bu ekimdem ne başladım Friendse geçen ay bitti. Nasıl hayvanımsı tükketiysemGüzel bitti ama Himym gibi kürek gibi bitmedi.