Bende başlamıştım güzel dizi himym tadı varIt's Always Sunny in Philadelphia izleyen yok sanırım ? Her dizi konusunda sorarım.
Bende başlamıştım güzel dizi himym tadı varIt's Always Sunny in Philadelphia izleyen yok sanırım ? Her dizi konusunda sorarım.
Hımym'ın tadı hiçbir dizide yok.HIMYM bu dizi gibi olamaz.NEVAAAAAAAAAAAAAA HIMYM tadını nasıl aldın ?
6. sezonda bitti o dizi. Gerisi tekrarlanmalar ve saçma muhabbetlerden oluşuyor. Her sezon 3 tane güzel bölüm çıkarıyorlar 10 bölümde de 1 tane eğlenceli söz oluyor. Ortalama dizi izleyecisine yetiyor o da :SHIMYM bu dizi gibi olamaz.NEVAAAAAAAAAAAAAA HIMYM tadını nasıl aldın ?
Son sezonlarının diğer sezonlarına göre yavan kaldığı doğru.Ancak yinede şu anki mevcut pek çok komedi dizisinden çok daha iyi durumda bence.Gerçi henüz son sezonu izleyemedim.6. sezonda bitti o dizi. Gerisi tekrarlanmalar ve saçma muhabbetlerden oluşuyor. Her sezon 3 tane güzel bölüm çıkarıyorlar 10 bölümde de 1 tane eğlenceli söz oluyor. Ortalama dizi izleyecisine yetiyor o da :S
6'dan önce bile olabilir6. sezonda bitti o dizi. Gerisi tekrarlanmalar ve saçma muhabbetlerden oluşuyor. Her sezon 3 tane güzel bölüm çıkarıyorlar 10 bölümde de 1 tane eğlenceli söz oluyor. Ortalama dizi izleyecisine yetiyor o da :S
izleme zaten marshall 15 bölüm arabayla yolculuk yapıyorSon sezonlarının diğer sezonlarına göre yavan kaldığı doğru.Ancak yinede şu anki mevcut pek çok komedi dizisinden çok daha iyi durumda bence.Gerçi henüz son sezonu izleyemedim.
Sen de vur.Şıracı bozacı.6'dan önce bile olabilir
Komedi dizisi izlemiyorum bilemeyeceğim o kadarını. Ama bence giderek vasatlaşan bir dizi. Özellikle;Son sezonlarının diğer sezonlarına göre yavan kaldığı doğru.Ancak yinede şu anki mevcut pek çok komedi dizisinden çok daha iyi durumda bence.Gerçi henüz son sezonu izleyemedim.
HIMYM'den mi bahsediyosunuz siz ya ? Ne draması lan ! Sunny in Philadelphia diyorum ben.Komedi dizisi izlemiyorum bilemeyeceğim o kadarını. Ama bence giderek vasatlaşan bir dizi. Özellikle;
Şu bir kızı kendi düğününden kaçıran Ted bölümünde dizi benim için tamamen bitti. O zamana kadar yazdıkları bütün dramayı bir bölümde sildiler ve dizi "haha gülün işte ya ne bekliyorsunuz ki" oldu iyice.
"HIMYM gibi bir dizi olamaz" okumuşum benHIMYM'den mi bahsediyosunuz siz ya ? Ne draması lan ! Sunny in Philadelphia diyorum ben.