konusunu pek anlamadim ama oyuncular harika.Allah beee
Ed Harris ve Anthony Hopkins oynuyor, dizinin yaratıcısı Jonathan Nolan, kanal HBO. İnsan daha ne ister ? Beklentilerim çok yüksek, bakalım.
konusunu pek anlamadim ama oyuncular harika.Allah beee
Ed Harris ve Anthony Hopkins oynuyor, dizinin yaratıcısı Jonathan Nolan, kanal HBO. İnsan daha ne ister ? Beklentilerim çok yüksek, bakalım.
Dayanamadım izledim spoiler yemiş oldum Kaçıncı bölüm buEfsaneler efsanesi, hey gidi behzat.
Tam bılmıyorum ama 1 ya da 2. sezon fınalıydı.Dayanamadım izledim spoiler yemiş oldum Kaçıncı bölüm bu
Bir sürü anime görmek güzel de bu IMDb için filmlerin/dizilerin isimlerini tr yapmayı kim önerdi ya? Onunla tanışmak isterdim. Merak ettim nasıl bir insanla aynı havayı soluyoruz.Filmler gibi, diziler için de top 250 yapmış imdb. Belgeselleri falan çıkartsalar daha güzel olur.
http://www.imdb.com/chart/toptv?ref_=nv_tvv_250_3
38. Bölüm. 1. sezon finali. Efsane bi bölümdür. Nejat İşler de Erdal Beşikçioğlu da kendilerini aşmışlardı bu bölümde. Ercü'nün Behzo'ya neden taktığını falan da öğrenmiştik. Bi çok şeyin açıklandığı bi bölümdü.Dayanamadım izledim spoiler yemiş oldum Kaçıncı bölüm bu
Çok varmış daha. 22. bölümde kalmıştım izlemiyorum gerçi bu ara. :/38. Bölüm. 1. sezon finali. Efsane bi bölümdür. Nejat İşler de Erdal Beşikçioğlu da kendilerini aşmışlardı bu bölümde. Ercü'nün Behzo'ya neden taktığını falan da öğrenmiştik. Bi çok şeyin açıklandığı bi bölümdü.